No us preocupeu, Mickey Mousse també hi serà al Carnaval de Roses

Carnaval de Roses
En Mickey Mousse i la Minnie es transformaran aquest dos membres de la colla 'Otro Rollo' durant el Carnaval de Roses

La colla ‘Otro Rollo’ vol celebrar el 90è del naixement de Mickey Mousse portant-lo al Carnaval amb la seva xicota Minnie

Carnaval de Roses
En Mickey Mousse i la Minnie es transformaran aquest dos membres de la colla ‘Otro Rollo’ durant el Carnaval de Roses

Preocupats estàvem aquests dies. Menjar el just. Dormir a dures penes. I tot pel neguit de pensar que el prestigi del Carnaval de Roses se’n anava a norris.
“Cap colla es disfressarà de Mickey Mouse? No pot ser”, pensàvem, perquè un Carnaval sense el ratolí creat per Walt Disney, el ratolí més famós de la capa de la Terra, no és un Carnaval.

Perquè, sigueu sincers, he vist un Carnaval vosaltres sense la presència de Mickey Mousse? A què no? (I si ho veu vist no cal que ho digueu).

I aquesta preocupació se’n va anar de cop quan vam parlar amb la Clàudia Abad, cap de la colla ‘Otro Rollo’ i ens va dir que “enguany anirem disfressats de Mickey i Minnie, perquè és el 90è aniversari del seu naixement i perquè vam trobar que és un vestit senzill i econòmic”.

I la carrossa que acollirà a Mickey i Minnie “no serà gens especial ni li donarem cap forma, però es veurà que representem al món de Disney”, va explicar Abad, la qual ens va dir que “enguany cadascú de la nostra colla paga 160 euros, amb el menjar, el beure i la modista inclosos”, per afegir que “aquest any som una quarantena de persones les que ens disfressen a la colla, menys que l’any passat, quan vam ser 70, i molts menys quan la vam crear, que érem un centenar, perquè la idea era reduir la xifra de membres fins a les quaranta persones, però pot ser són poques per cobrir totes les despeses del Carnaval”.

I pot ser, per això, la carrossa de la colla ‘Otro Rollo’ no serà gens especial… Però tal si val, al menys el Carnaval de Roses no corre perill de perdre el seu prestigi, ja que durant la seva celebració també hi serà, un cop més, en Mickey Mousse!