Només faltes tu per participar a Roses a les 12 hores de handbol i degustar una fideuada per lluitar contra el Càncer

El Club Handbol Empordà organitza 12 hores seguides jugant a aquest esport i una fideuà popular per destinar tots els beneficis a La Marató de TV3, enguany a la lluita contra el càncer

No ho desitgem. De veritat que no. Però seria un lleig que no hi fossis aquest diumenge vinent per ser un dels centenars de jugadors que formaran part de la marató de 12 hores de handbol que està organitzant per col·laborar amb La Marató de TV.

I seria un lleig perquè series l’únic que no hi participés. Si fins i tot, alguns polítics de l’Ajuntament de Roses s’han apuntat amb la intenció de disputar un partit entre l’equip de Govern contra l’Oposició… Llavors, tu no hi seràs?

Val, bé, vinga… Que t’has fet mal en un cama i no pots fer esport? Ho acceptem. Però, pots col·laborar iguament menjant un riquíssima fideuada popular prevista per a les 14 hores.

Us fem cinc cèntims en que consistirà, tot plegat, aquesta jornada a Roses dedicada a La Marató de TV3 per lluitar contra el càncer:

La marató de 12 hores tindrà lloc aquest diumenge, 16 de novembre, al Pavelló Municipal d’Esports.
Seran partits que s’iniciaran a les 9 del matí del 16 de desembre amb equips de 4 (1 porter i 3 jugadors) en pista petita, amb l’objectiu que es puguin fer tres partits de manera simultània, la qual cosa anirà en favor del divertiment d’aquelles persones que no han jugat mai o quasi mai, a handbol.
I 12 hores després, a les 21 hores es donaran per finalitzats.

Sigues solidari mentre fas esport i apunta’t!

En aquesta marató de 12 hores de handbol solidari 4×4 pot participar tothom, ja que els membres del Club Handbol Empordà hi seran per ajudar, assessorar i ensenyar els quatre conceptes bàsics per poder jugar.
Cal a dir, però, que, tot i que els equips són de 4, s’aconsella la inscripció de 5 o 6 jugadors per equip per no acabar esgotat als cinc minuts de joc.

I si no tinc equip, també ho puc fer de manera individual?

I tant que es pot apuntar-se de manera individual, ja que el Club Handbol Empordà et buscarà un equip per poder jugar, ja que el principal objectiu és participar per ajudar a La Marató de TV3, dedicada enguany a la lluita contra el càncer.

On es fa la inscripció?

Les inscripcions per participar per un donatiu de 5€ es portaran a terme aquest proper dissabte, 1 de desembre, al Pavelló Municipal d’Esports de Roses, a partir de les 17 hores, que es quan tot just tindrà lloc la jornada de presentació de la temporada 2018-19 del Club Handbol Empordà.

Fideuada  popular

Els esportistes mengen fins i tot quan fan una marató. Per aquest motiu, s’ha previst que a les 14:00 hores del 16 de desembre es faci una aturada dels partits de handbol per gaudir d’una gran fideuada popular que es portarà a terme a la Sala Polivalent del Pavelló d’Esports.
Una fideuada, elaborada en aquesta ocasió per l’Andreu Mindan, amb la seva amanida de primer, pa, aigua, vi i postres a la que tothom està convidat a degustar-la pel preu de 10€.
Compte, que només hi haurà 500 tiquets a la venda i per no quedar-vos sense fideuada podreu comprar els tiquets el mateix dissabte, 1 de desembre, quant també es faran les inscripcions, tot i que aquells que no tenen previst anar aquest dissabte a la presentació del handbol, poden adquirir els tiquets de la fideuà a la seu de la Fundació Roses contra el Càncer (c/ Pescadors, 13), a Fruites Mont i al Bar Cerdanya.

I moltes més activitats!

Cal assenyalar que a banda les 12 hores de handbol solidari 4×4, estan previstes, durant el dia, moltes més activitats al Pavelló Municipal d’Esports, que són les següents:

  • 1ª Trobada Escolar d’Handbol
  • Gresca i xerinola amb els Gegants de Roses per tota la Vila amb una gran festa en arribar al Pavelló d’Esports
  • Música en viu
  • Sortejos amb fantàstics lots
  • Taller de manualitats pels més petits
  • I, com no podria ser d’una altra manera, servei de bar solidari durant tot el dia.  un bar solidari funcionant durant tot el dia.