Només per lluir-la ja val la pena participar a la Cursa de la Dona de Roses

IX Cursa de la Dona de Roses

Així és la samarreta de la IX Cursa de la Dona de Roses

Els participants d’enguany de la Cursa de la Dona portaran una samarreta tècnica adient per fer esport, amb un color i disseny molt modern

IX Cursa de la Dona de Roses
Així és la samarreta de la IX Cursa de la Dona de Roses

Per anar a disputar, o si més no, participar en una gran prova esportiva-familiar cal anar ben mudat, esportivament parlant, clar.
I la Cursa de la Dona no es pot definir d’altra manera en l’actualitat que com una gran prova esportiva familiar, com així ho demostren els seus registres de participació any rere any.
Des que des de ViladeRoses.cat cobrim, allà per l’any 2011, la cursa així es pot constatar. Aquell any van ser 288 persones les que van participar, arribant l’any passat a gairebé 600 persones, en concret 563, les que van prendre la sortida en la VIII edició de la Cursa de la Dona.
O sigui, que per nombre de participants aquesta prova esportiva-familiar, on participen des del net-neta fins a l’avi-àvia, es pot considerar gran.
I el que dèiem, una gran prova s’ha de disputar amb una vestimenta de qualitat, com la samarreta que donarà el Club Atletisme Roses a tots els i les participants d’enguany.

Una samarreta “tècnica apta per córrer i fer esport avui dia, que són molt més agraïdes que fer esport amb samarretes de cotó que es deformen quan es renten, a més de que fan més pudor, i aquestes tècniques l’avantatge que tenen és que aguanten més la suor i assequen més ràpid”, ha explicat Pere Sastre, president del Club Atletisme i principal impulsor de la Cursa de la Dona que, des de la seva creació es fa en solidaritat amb la Fundació Roses Contra el Càncer.

La samarreta, que com es pot veure a la imatge, portarà un disseny molt modern creat pel soci de la Fundació, José A. Lucas, i serà de color lila, un color també de moda i que havia de tenir la samarreta de l’any passat, però que per un malentès va ser de color llima. A aquest disseny de la samarreta encara s’ha d’afegir els logos de l’entitat oncològica, el Club Atletisme ide Roses i La Caixa.

Si tenim en compte que aquesta samarreta en una botiga la podem trobar, tranquil·lament, per 20 euros, només per tenir-la i lluir-la ja la val la pena participar-hi a la Cursa de la Dona.
Com diu sempre en Pere “si no és per la cursa que sigui per la causa per animar a la gent a participar, enguany s’ha d’afegir que sigui per tenir la samarreta”.

Enguany es repartiran dorsals i samarretes el dissabte, dia abans de la cursa

El Club Atletisme Roses ha decidit que el dissabte 24 de setembre a la tarda, de 17 a 20 hores es començaran a repartir els dorsals i les samarretes al mateix lloc de la cursa, és a dir, al Port Esportiu. Una decisió per evitar les aglomeracions que sempre es donen els diumenges dia de la Cursa de la Dona, alhora de repartir aquests dorsals i samarretes.

O sigui que els dorsals de dorsals i samarretes s’iniciarà dissabte a la tarda i finalitzarà diumenge, mitja hora abans de l’inicia de la IX edició de la Cursa de la Dona de Roses.

Inscripcions per participar a la Cursa de la Dona

Des del passat 1 de setembre estan obertes les inscripcions per participar la Cursa de la Dona de Roses que, se celebrarà el diumenge 25 de setembre, en favor, com sempre, de la Fundació Roses contra el Càncer.

Per formalitzar la inscripció podeu anar al local de la Fundació, ubicada al carrer Pescadors, nº 13, al Taller AutoPeira, que està a la plaça Pep Ventura, o bé a la Piscina Municipal de Roses.

El preu de la inscripció és de 7 € si la feu prèviament, ja que el dia de la cursa tindrà un cost de 10 euros.