Non Solo Piano Trio a la Ciutadella en el segon concert del Festival ‘Música D’Nits’ de Roses

Festival 'Música D'Nits'
L'església de Santa Maria de la Ciutadella de Roses és un dels indrets patrimonials que acull el Festival 'Música D'Nits'

Demà divendres, 19 de juliol, continua la fusió entre música i patrimoni a Roses amb el concert de Non Solo Piano Trio a l’església de la Ciutadella

El Cicle Música D’Nits ofereix aquest divendres una nova oportunitat per gaudir d’una vetllada musical en un escenari de luxe: l’església romànica de la Ciutadella de Roses. En aquesta ocasió, el concert l’ofereix Non Solo Piano Triano, un trio encapçalat pel compositor i pianista Carlos Bianchini, que presenta les seves obres des d’una nova vessant, amb acompanyament de baix elèctric i bateria.

Amb motiu del dia internacional del compositor 2019, Carlos Bianchini presentà les seves obres en un nou format, acompanyant-se per a l’ocasió de Fèlix Serra al baix elèctric i Pinyu Martí a la bateria. El resultat, un piano trio original i genuí amb el qual el compositor explora un nou llenguatge musical d’expressió per a les seves composicions, es podrà veure i escoltar el proper divendres a la Ciutadella.

Bianchini, amb una sòlida formació clàssica i jazzística, ha recorregut nombrosos països d’Europa, Amèrica Llatina i Estats Units, participant en una gran varietat de projectes musicals i del món de les arts escèniques. El compositor mostra a cadascuna de les seves obres trets propis de la seva formació acadèmica, així com també influències de grans compositors romàntics i impressionistes. En destaca la seva plasmació del món folk i del jazz, emprant sempre un estil personal, amb composicions expressives i minimalistes.

El Cicle Música D’Nits continuarà el 4 d’agost amb el concert del pianista Daniel Ligorio, també a la Ciutadella, mentre que el 28 de juliol i el 10 d’agost, l’escenari del cicle es trasllada a la magnífica terrassa sobre el mar del Castell de la Trinitat, amb els concerts Tribut a Sílvio Rodríguez de Sílvia Comas i Joan Isaac i el concert íntim de Dolo Beltran.

Les entrades per a totes les actuacions estan a la venda a la web rosescultura.cat. Tots els concerts començaran a les 22 h. El preu de les entrades és de 8 € (6,5€ amb el carnet Rosescultura).