Nou centres d’Educació Especial de Girona participen a la IX Trobada de Natació a Roses

Els tres primers classificats d'una de les proves de natació amb les seves medalles

Una Trobada de Natació que sempre es realitza a la Piscina de Roses per petició expressa del centres d’Educació Especial gironins

Trobada de Natació per a discapacitats a Roses
Els tres primers classificats d’una de les proves de natació amb les seves medalles

Al voltant de 180 nedadors de totes les categories de deu centres d’Educació Especial de la demarcació de Girona van participar ahir, a la Piscina de Roses, a la trobada de natació organitzada per la Federació Catalana d’Esport i Lleure, l’ACELL.
Aquesta entitat programa, aproximadament, un cop al mes una competició de diferents esports en la qual tots els centres d’educació especial de la secció territorial de Girona participen hi participen.

Unes trobades esportives que tenen com a objectiu “el benefici que suposa fer esport. Si ja es beneficiós per nosaltres, encara més ho és més per aquelles persones amb necessitats educatives especials, perquè els permet desenvolupar-se a nivell psicomotriu, a més de trobar-se amb altre gent en un entorn de companyonia com faria qualsevol esportista en qualsevol club determinat”, va afirmar Lluís Gratacós, tècnic de l’ACELL.

La Piscina de Roses, el lloc ideal pels centres d’Educació Especial de Girona

I dins les trobades esportives organitzades per l’ACELL, aquest mes de febrer ha tocat l’esport de la natació, que per novena vegada consecutiva s’organitza a la Piscina Municipal de Roses, una instal·lació que “escullen els mateixos participants de la Trobada, ja que és ideal perquè té unes graderies que són molt assequibles, i també per tot el personal de la piscina des del director Joan Godo fins a tots els monitors, que a l’igual l’Ajuntament de Roses sempre ens faciliten tot el que ens faci falta i, a més, els obsequis els agrada molt als nostres usuaris” va dir Gratacós, desvetllant que “quan ens reunim tots els centres per mirar d’on fem les competicions, la de natació sempre surt escollit venir a Roses”.

Els nou centres d’Educació Especial que van participar en aquesta novena trobada de natació van ser l’ALTEM i la Mare de Déu del Mont (Alt Empordà), Tramuntana (Baix Empordà), La Fageda (La Garrotxa), Nostra Senyora de Montserrat, El Vilar i Montseny – Guilleries (La Selva), la Fundació MAP (Ripollès) i la Fundació Montilivi (Gironès).

Cal destacar que l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, el regidor de Benestar Social, Marc Danés, el d’Esports, Juan M. Fernández i el diputat de Cooperació Esportiva de la Diputació de Girona, Carles Salgas, van ser els encarregats de lliurar les medalles als guanyadors.

Exit mobile version