Nou cicle de tallers i xerrades al Centre Cultural de Ca l’Anita

Centre Cultural de Ca l’Anita de Roses

Roses inicia la nova temporada d’activitats culturals, socials i d’arts plàstiques al Centre Cultural de Ca l’Anita

L’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Roses enceta una programació a Ca l’Anita que torna a incloure tallers, xerrades i exposicions. Les inscripcions per participar en els tallers amb aforament limitat s’obren avui, 16 d’octubre, via web a inscripcions.roses.cat o bé presencialment al SAC de l’Ajuntament.

La programació prevista l’Àrea de Cultura de al Centre Cultural de Ca l’Anita de Roses, que lloc entre els mesos d’octubre i desembre, inclou, destinats al públic adult, els tallers de mini macramé, de poesia i narrativa, d’escriptura, de fotografia amb mòbil, d’elaboració de calendaris d’advent i d’edició de vídeos.

I dirigits al públic familiar, està previst el taller creatiu “Desfer per tornar a fer”, el qual experimentarà amb recursos propis del dibuix, la pintura o el collage, entre d’altres arts plàstiques.

Com en edicions anteriors, les formacions i activitats divulgatives de diferents associacions de la vila també tenen cabuda en aquesta programació. L’Associació Cultural Llunàtics aportarà els tallers d’astrologia i de geometria sagrada; les xerrades sobre plantes remeieres, beneficis terapèutics de l’aigua del mar i acompanyament al dol; i la sortida amb catamarà a la posta de sol amb meditació i concert de bols tibetans. Per la seva banda, l’Associació MaRoNes organitza al llarg del trimestre xerrades sobre lactància, psicomotricitat, deslletament i la figura de la doula.

La Càtedra d’Arqueologia de Roses oferirà les conferències “Història de la recerca arqueològica a la Ciutadella de Roses” i “La cuirassa i el llegat jueu a la Lleida medieval”.

En l’apartat expositiu, Ca l’Anita acollirà al llarg d’aquests mesos les exposicions “La Comunitat”, mostra multidisciplinar dels diferents artistes que formen part de la 10a edició de la mostra “Empordoneses”, i “Exili”, amb fotografies de Francesc Galí.

Podeu consultar la programació completa clicant AQUÍ.