Nou concert de la cantautora rosinca Àngels Ortiz

Àngels Ortiz

Àngels Ortiz en plena actuació

Àngels Ortiz oferirà un concert en format acústic on repassarà algunes de les seves creacions musicals i interpretarà versions de cantautors rockers

Àngels Ortiz
Àngels Ortiz en plena actuació

Àngels Ortiz actuarà aquest proper dissabte 23 de febrer al Centre Cívic Punt de Trobada de Vilajuïga, en un concert que s’iniciarà a les 23 hores. Cantant, compositora, guitarrista i ballarina de dansa contemporània, és una artista polifacètica que combina la docència amb els seus treballs musicals.

És neboda de l’escriptor català Josep Sol (Sta. Coloma de Gramenet- Barcelona). Té 4 treballs editats i està promocionant els seu últim disc de temes propis “Àngels del Zel”, gravat amb la seva banda de rock i produït per ella mateixa.

La cantautora és professora de cant modern. Fa vint-i-dos anys que exerceix la docència. També imparteix cursos i tallers de la seva especialitat: el rock i la música negra, tècniques de composició i improvisació, i tècnica vocal, desenvolupant un programa propi elaborat a partir de l’experiència que ha acumulat amb els anys.

En aquest concert actuarà sola i en format acústic, fent un repàs de cançons seves i versions. Amb influències de la música negra, el Rock’n’roll, el Blues, el Soul, el Gospel i tota la tradició de cantautors rockers (Patti Smith, PJ Harvey, Joaquin Sabina…) es confirma així com una cantautora elèctrica, desgranant un ampli ventall de creativitat.