Nou curs de formació per a acompanyants de transport escolar a l’Alt Empordà

Servei de transport escolar

Les places per realitzar aquest curs són limitades i el preu d’inscripció és de 100 euros

El Consell Comarcal de l’Alt Empordà organitza un nou curs per formar acompanyants del servei de transport escolar.

Un curs que s’impartirà els dies 13 i 27 de gener, i 3 i 10 de febrer de 2020 de 15.45 a 18.45 hores, a la mateixa seu del Consell Comarcal.
Es tracta d’un curs de 12 hores lectives i quatre més de pràctiques que capacita per desenvolupar la tasca d’acompanyant al transport escolar, un servei que presta el consell comarcal.

Les places són limitades i el preu d’inscripció és de 100 euros.
La inscripció s’ha de formalitzar al Consell Comarcal, ubicat al carrer Nou, nº 48, de Figueres fins el 9 de gener i cal presentar una fotocòpia del DNI/NIE, una fotografia mida carnet i el comprovant de pagament.

En concret, el transport escolar que gestiona el Consell Comarcal de l’Alt Empordà porta diàriament, aquest curs, a l’entorn d’uns 2.500 alumnes d’arreu de la comarca, corresponents als nivells d’educació infantil, primària i secundària dels diferents centres. En aquests moments hi ha en servei una flota d’uns vehicles que pertanyen a una desena d’empreses de transport. El servei de transport escolar inclou la presència, com a mínim, d’una persona acompanyant que realitzarà tasques de vigilància i control.