Nou esportistes i cinc entitats esportives nominats per la II Nit de l’Esport de Roses

Nit de l'Esport de Roses
Esportistes nominats a la I Nit de l'Esport de Roses / Foto: arxiu

Roses celebrarà la II Nit de l’Esport el proper 30 de novembre

Nit de l'Esport de Roses
Esportistes nominats a la I Nit de l’Esport de Roses / Foto: arxiu

La 2ª edició de la Nit de l’Esport de Roses escollirà als millors esportistes rosincs en diferents categories.

Així, l’atleta Xavi Llamas, el pilot de motonàutica Nacho Armillas, i el taekwondista Joan Jorquera, són els nominats com a ESPORTISTA DE L’ANY.

Un altre cop el taekwondista Joan Jorquera, la jugadora de bàsquet Anna Jòdar i el nedador Zakaria Aatani optaran al guardó de la millor PROJECCIÓ ESPORTIVA.

I al premi a la millor TRAJECTÒRIA ESPORTIVA els nominats són el medallista olímpic de vòlei platja Xavi Bosma, la jugadora de bàsquet Dolors Pujol, i Manel Pedreira com a especialista en esports nàutics.

Així mateix, pel que respecte a les entitats esportives l’Equip sènior femení CB Roses, l’Equip aleví “B” AE Roses i l’Equip sènior masculí CB Roses són els nominat a conquerir el guardó del millor EQUIP DE L’ANY

I per finalitzar, el Club Atletisme Roses, l’Associació Escolar Illa de Rodes i el Grup d’Esports Nàutics optaran al premi de millor PROMOCIÓ DE L’ESPORT.

Seran en total 9 esportistes que optaran a tres guardons de prestigi, si més no a nivell de la Vila de Roses, i 6 entitats esportives que podran aconseguir un dels dos premis.

Unes nominacions que és el resultat de les propostes realitzades per les diferents entitats esportives del municipi, i que posteriorment, el Consell Sectorial de l’Esport (òrgan de participació ciutadana de recent creació que aglutina els diferents agents implicats en el món de l’esport rosinc), va debatre i avaluar les diferents propostes durant la seva sessió celebrada el passat 8 d’octubre.

Propostes que va traslladar al jurat dels premis, el passat 22 d’octubre, composat per l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, la regidora d’Esports, Anna Jorquera, el cap del Departament d’Esports, Lluís Noguer, el conseller d’Esports del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, Pere Giró, i el periodista esportiu Jesús Navarro.

El resultat final, però, que es donarà a conèixer el 30 de novembre al Teatre Municipal de Roses a partir de les 20 hores.

La Nit de l’Esport de Roses

La Nit de l’Esport és una cerimònia que, com el seu nom indica gira al voltant de l’esport, i que té com a objectiu reconèixer la trajectòria i mèrits esportius assolits per rosincs i rosinques durant la darrera temporada esportiva. I en aquesta segona edició un total de 15 nominats, entre esportistes i clubs, opten a alguna de les 6 distincions que s’atorgaran durant la vetllada.

Després de l’experiència viscuda l’any passat, quan aquest acte de reconeixement esportiu va renéixer, amb la celebració de la I Nit de l’Esport, l’Area d’Esports de l’Ajuntament de Roses ha volgut donar continuïtat a aquest esdeveniment. Amb ell, es vol reconèixer els fets esportius més destacables assolits durant la seva temporada esportiva. I es vol reconèixer, a més, els mèrits, esforç, perseverança, afany de superació i sacrificis que han de fer els esportistes per tal d’assolir el seu èxits esportius.
I aquest reconeixement pren forma en una cerimònia que aplegarà al teatre de Roses a la societat rosinca  per tal que puguin homenatjar als seus esportistes.