Programa d'activitats del CAR Jove de Roses

Nou grup de P1 a la Llar d’Infants El Franquet de Roses

Llar d'Infants El Franquet de Roses
Pati de la llar d'infants municipal El Franquet de Roses

L’Ajuntament de Roses dona resposta a la demanda de les famílies que han sol·licitat plaça des del començament dels curs 2022-2023

Des de l’1 de desembre, la Llar d’Infants Municipal El Franquet de Roses ha incorporat un nou grup de P1, que ha possibilitat la incorporació de 10 nens i nenes al centre. Amb aquesta obertura de grup, el departament d’Ensenyament de l’Ajuntament dona resposta a la demanda de les famílies que han sol·licitat plaça des del començament dels curs 2022-2023 del passat mes de setembre.

“Des de l’Ajuntament es treballa per anar modulant el servei de les llars municipals d’acord a les demandes que sorgeixen al llarg del curs i poder així donar resposta a les sol·licituds que es van rebent, oferint un servei de qualitat molt necessari per a les famílies del municipi”, ha assenyalat el regidor d’Ensenyament de Roses, Marc Danés.

En total, la llar El Franquet acull actualment un total de 66 infants, repartits entre els nivells P0, P1 i P2, mentre que la llar municipal El Cavallet de Mar en té 61.