Nou servei diari de transport adaptat de Roses al centre MIFAS de Vilafant

Servei de transport adaptat de Roses

FADIR disposa de vehicles de transport adaptat per a persones amb mobilitat reduïda

Un servei de transport adaptat que oferirà FADIR amb una subvenció de l’Ajuntament de Roses

A partir d’aquest pròxim dilluns, 20 de gener, la Fundació d’Ajuda al Discapacitat de Roses (FADIR) inaugura un nou servei de transport adaptat entre Roses i el Centre de Dia MIFAS de Vilafant.

Un servei de transport que FADIR feia de manera esporàdica, però que “degut a la demanda d’algunes famílies i persones que necessiten anar cada dia al centre de dia MIFAS, des de l’Àrea d’Acció Social hem valorat aquesta possibilitat i finalment el podem oferir aquest servei de transport”, ha manifestat Esther Bonaterra, regidora Acció Social, Igualtat i Nova Ciutadania de Roses.  

Així, una part d’aquest servei de transport adaptat està subvencionat per l’Ajuntament de Roses, mentre que la resta anirà a càrrec de l’usuari amb un copagament de 90 € mensuals per tal de fer front a la resta de la despesa.
Les persones interessades en fer ús del nou transport poden dirigir-se a la seu de FADIR o bé amb l’Àrea d’Acció Social de l’Ajuntament de Roses.

Amb aquesta col·laboració, el consistori rosinc dona suport a les  entitats i associacions que ofereixen una alternativa de transport a persones amb discapacitats o mobilitat reduïda de Roses, vetllant així perquè puguin accedir fàcilment als diferents serveis supramunicipals que tenen a la seva disposició.