Nou Taller de Cinema per a la gent gran de Roses

Nou Taller de Cinema per a la gent gran

El Teatre Municipal de Roses acull una sessió informativa dirigía a la gent gran que vulgui participar en el nou Taller de Cinema

Nou Taller de Cinema per a la gent granDemà dimecres, 25 d’octubre, el Teatre Municipal de Roses acollirà la sessió informativa del Taller de Cinema per a Gent Gran programat per l’Àrea de Benestar Social de l’Ajuntament de Roses. El rotund èxit assolit durant l’edició anterior, fa continuar amb aquesta proposta, de la qual es donaran els detalls demà, a les 11 hores.

L’Àrea de Benestar Social de l’Ajuntament de Roses organitzà l’any passat, dins la seva programació d’activitats per a gent gran, la possibilitat de participar en l’elaboració d’un curtmetratge. Els participants van ser els encarregats de desenvolupar les diferents fases i tasques que intervenen en la gravació d’una peça d’aquestes característiques (interpretació, guió, gravació, producció, vestuari, etc), guiats i assessorats per una empresa especialitzada.

El treball desenvolupat al llarg del curs, culminà amb la projecció al Teatre Municipal de Roses del curtmetratge realitzat : “L’ocell de plomes blaves”. Atès l’èxit assolit amb aquesta activitat, el consistori programa ara la seva continuïtat. Tots els avis i àvies interessats en la proposta, tenen doncs una cita, demà dimecres 25, a les 11 h, al Teatre Municipal.