Nou taller de màrqueting digital dirigit al comerç de Roses

Taller de màrqueting digital

El taller de màrqueting digital es portarà a terme dilluns vinent, 8 d’octubre a Ca l’Anita

Taller de màrqueting digital L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Roses continua oferint cursos i tallers de formació dirigits al comerç de la Vila. Formació que ofereix tant a la primavera com a la tardor.

Així, doncs, per al proper dilluns , 8 d’octubre, es portarà a terme un taller de màrqueting digital que es portarà a terme a l’equipament cultural de Ca l’Anita.

Un taller que es desenvoluparà de 9:30 a 13:30 hores amb l’objectiu “de tornar a donar la possibilitat als comerciants de formar-se i aprofitar les eines digitals de les que actualment disposen en benefici del seu negoci”, ha afirmat el regidor de Promoció Econòmica, Félix Llorens.

Un taller dirigit tant als comerciants que ja van fer aquest taller tant com els que no, “els primers per poder aprendre conceptes nous i els segons per animar-los a que ho facin per que internet avui dia és una de les portes d’entrada principals de qualsevol negoci”, ha assenyalat Llorens.

Cal destacar que els participants en aquest taller, que és totalment gratuït, han de portar el suport electrònic, és a dir, una tablet, un ordinador o un telèfon mòbil.