Nou torneig de Vòlei Platja a Roses de l’Illa de Rodes

Torneig de Vòlei Platja a Roses de l’Illa de Rodes

L’Associació Esportiva Escolar Illa de Rodes organitza aquest dissabte, 16 de juny, el seu cinquè torneig de Vòlei Platja

Torneig de Vòlei Platja a Roses de l’Illa de RodesUna de les activitats extra escolars que organitza l’institut Illa de Rodes és el Vòlei Pista i el Vòlei Platja. El primer el practiquen durant tot l’any i el segon, evidentment, quan arriba l’estiu.

I des de l’any 2013, com a cloenda d’aquesta activitat extra escolar, el centre educatiu organitza un torneig de Vòlei Platja a Santa Margarida, on es juguen sempre els campionats d’aquest esport a Roses durant tot l’estiu.

I aquest proper dissabte, l’Associació Esportiva Escolar Illa de Rodes organitzarà el que serà el cinquè torneig de Vòlei Platja, ja que l’any passat, per qüestió de dates, no es va poder celebrar.

Un torneig que impulsat per Kiko Meana dins l’entitat esportiva del centre educatiu se celebrarà aquest proper dissabte, 16 de juny, en dues modalitats, la 4×4, “que és la més apta per als que es volen iniciar o fa poc que juguen a Vòlei i que es disputarà amb els normes de Vòlei Pista”, i la 2×2, “per als jugadors més experts i que es jugarà amb la reglamentació del Vòlei Platja”, ha explicat Meana.

Cal destacar que la inscripció és totalment gratuïta, ja que l’objectiu és fomentar la pràctica del Vòlei Platja a Roses, i el fet que es jugui quan encara no ha arribat, pròpiament, la estació meteorològica d’estiu “per a que puguin jugar molts joves que després, més endavant no ho podran fer perquè després treballaren”, ha manifestat Kiko Meana.

Les inscripcions es faran el mateix dia del torneig als camp de Vòlei Platja (davant l’Hotel Montecarlo), de 9 a 9:45 hores.