Nous cursos de català a Roses

Oficina de Català de Roses

Aquest proper dimarts, 2 de maig, s’obren les inscripcions per als cursos de nivell Bàsic 1 i Bàsic 2 de català a Roses

Oficina de Català de RosesL’oferta formativa que l’Oficina de Català de Roses, òrgan del Consorci per a la Normalització Lingüística, posa a l’abast de la població nous cursos de català del nivell Bàsic 1 i un altre del Bàsic 2, que s’impartiran del 22 de maig al 22 de juny en el primer cas; i del 21 d’agost al 25 de setembre en el segon.
Tots dos cursos es desenvoluparan de dilluns a dijous de 9 a les 11:15 hores.

Els cursos de català bàsic nivell són aquells adreçats a persones no catalanoparlants que volen desenvolupar les habilitats de comprensió i producció orals, amb la finalitat que l’aprenent, en acabar el curs, pugui resoldre en català les necessitats fonamentals de la vida quotidiana.

Inscripcions, informació i proves de col·locació

A partir del proper dimarts, 2 de maig, i fins divendres 19 de maig els interessats en cursar el Bàsic 1 es poden adreçar a l’Oficina de Català de Roses, situada a la Riera Ginjolers nº 22, en horari de 10 a 14 hores, per tal de formalitzar la inscripció, demanar informació i realitzar les proves de col·locació.
Els interessats en fer el Bàsic 2 també es poden adreçar el proper dimarts fins al 14 de juliol i els dies 16, 17, i 18 d’agost.

Bàsic 2 s’impartirà al primer pis de l’equipament cultural de Ca l’Anita

Cal assenyalar que els alumnes inscrits al curs del nivell Bàsic 2 rebran les classes en la nova seu de l’Oficina de Català de Roses, que es traslladarà al segon pis de l’equipament cultural de Ca l’Anita, ubicada a la plaça Sant Pere, nº 1.