Fira de la Rosa de Roses

Nous cursos de l’Oficina de Català de Roses per aquesta primavera

El període d’inscripció per als nous de cursos de català s’obrirà el pròxim 2 d’abril

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), a través de l’Oficina de Català de Roses (OC Roses), posa en marxa un nou període d’inscripció per als cursos de català del tercer trimestre (abril-juny 2024). 

Les inscripcions seran del 2 al 4 d’abril. 

Les persones que no tinguin cap certificat acreditatiu de coneixements de català han de fer una prova de nivell que poden demanar abans del 20 de març. No cal que la facin les persones que no entenen gens el català.  

Inscripcions: 

  • Inscripció preferent (alumnes de l’últim any): 2 d’abril ç
  • Inscripció general (alumnes nous): 3 i 4 d’abril
  • Inscripció en línia a https://inscripcions.cpnl.cat/, des del dimarts 2, a les 9 hores, fins al dijous, dia 4, a les 20 hores. 

Suport per a la inscripció presencial dirigir-se a l’Oficina de Català Roses el dies 2 i 3 d’abril de 10 a 13.30 hores i de 16 a 18 hores, i el dia 4 d’abril de 10 a 13.30 hores, o bé trucar al telèfon 972 25 39 47 o enviar un mail a roses@cpnl.cat

Les proves de determinació de nivell i l’acreditació de certificats es podran sol·licitar abans del 20 de març a www.cpnl.cat/inscripcions.

 En aquesta inscripció, corresponent al tercer trimestre del curs 2023-24, el CPNL ofereix cursos de català, en modalitats presencials o en línia, de tots els nivells des de l’inicial fins al suficiència. En el cas del C2 -només en modalitat en línia asíncrona- la pròxima inscripció serà al setembre. 

Inici i acabament del curs 

El curs començarà el 8/9 d’abril i acabarà el 18/19 de juny. 

Modalitat dels cursos 

A l’Oficina de Català de Roses s’ofereixen sis cursos presencials, tot i que també  part de l’oferta de cursos presencials, el CPNL també n’ofereix en línia (1. Asíncrona, mitjançant una plataforma Moodle, amb un tutor i un pla de treball. 2. Síncrona, amb dues classes setmanals en un horari determinat, a través de la plataforma Teams). Si s’opta per una modalitat en línia, es recomana tenir ordinador i bona connexió a internet. Aquesta oferta es pot buscar en el CERCADOR de cursos del CPNL, on trobareu informació detallada sobre els cursos, les localitats des d’on s’imparteixen i els horaris. 

Els cursos de català organitzats pel CPNL segueixen els programes de llengua catalana de la Secretaria de Política Lingüística. Els certificats de nivell que expedeix el CPNL tenen validesa oficial i es corresponen amb els nivells del Marc europeu comú de referència (MECR).

Al web, es poden veure els cursos programats a l’Oficina de Català de Roses i les dates d’inscripció.