Nous cursos a Roses per aprendre a parlar en català

Nous cursos de català a Roses

L’Oficina de Català de Roses t’ho posa fàcil per aprendre a parlar en català

Nous cursos de català a RosesEl Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), a través de l’Oficina de Català de Roses, continua apostant per l’aprenentatge i l’ús de la llengua catalana com a eina fonamental i bàsica que fa possible la igualtat d’oportunitats de la ciutadania, així com l’accés i la promoció al món laboral. Poder-se relacionar amb fluïdesa i normalitat tant en l’entorn personal com en el laboral són els objectius bàsics que s’assoleixen gràcies a l’ampli ventall de cursos, nivells i franges horàries.

Inscripcions
Del 23 de gener al 16 de febrer, a l’Oficina de Català de Roses, es faran les inscripcions als cursos presencials dels nivells Bàsic, Elemental, Intermedi i Suficiència que s’han programat a la població.

De l’1 al 16 de febrer,  es faran les inscripcions als cursos del Parla.cat modalitat combinada.

Una oferta flexible complementada amb activitats culturals dins i fora de l’aula

El valor afegit d’aprendre català amb nosaltres és el gran nombre d’activitats culturals dins i fora de l’aula, que organitzem o que coorganitzem en xarxa amb altres entitats del territori. Aquestes activitats culturals faciliten la pràctica de la llengua i el seu aprenentatge en contextos reals i no formals fomentant el coneixement de l’entorn i la cohesió social.

Certificats oficials

Els nostres cursos del català segueixen els programes de llengua catalana de la Direcció General de Política Lingüística. Els certificats de nivell que expedeix el CPNL tenen validesa oficial i correspondència amb els nivells del Marc europeu comú de referència (MECR).

El Consorci per a la Normalització Lingüística t’ho posa fàcil

El web del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) ofereix un cercador de cursos que permet trobar-los per localitat, per comarca, per nivell i per modalitat.

 

Oficina de Català de Roses

Per a qualsevol qüestió que vulgueu plantejar o informació que vulgueu ampliar, ens trobareu a Ca l’Anita, a la plaça de Sant Pere, núm. 1, de dilluns a divendres, de 10 a 14 hores. També us podeu posar en contacte amb nosaltres a través del 972 25 39 47 o de roses@cpnl.cat.