Nous gronxadors adaptats a Roses

Nous gronxadors adaptats a Roses

Nous gronxadors adaptats s'han instal·alt a la plaça del Rei de Roses

Els nous gronxadors adaptats, destinats principalment a nens i nenes amb diversitat funcional motriu però que poden ser utilitzats per tots els petits de Roses, s’han ubicat a la plaça del Rei

Nous gronxadors adaptats a Roses
Nous gronxadors adaptats s’han instal·alt a la plaça del Rei de Roses

L’Ajuntament de Roses ha instal·lat diversos elements adaptats a dos indrets destinats a joc infantils de la Vila. Un ubicat a la Rambla Riera Ginjolers, a tocar al rentador municipal, i l’altre és a la plaça del Rei (davant del supermercat Condis).

Es tracta d’uns gronxadors especialment previstos per als nens i nenes amb diversitat funcional motriu, que també els poden fer servir per gaudir de les zones lúdiques tots els petits de la Vila.

Els elements instal·lats a la plaça del Rei, segons afirma el portaveu de Ciutadans a l’Ajuntament de Roses, José Manuel Álvarez, “és una petició nostra en veure la possibilitat de poder ubicar-los en un espai com és la plaça del Rei, que ja té un parc infantil, i creure necessari posar uns gronxadors adaptats per a que pugin els més petits de la casa, que al cap i a la fi és del que es tracta”.

Instal·lats fa uns 10 dies, aproximadament, Álvarez ha volgut“agrair a l’equip de govern de Roses en recolzar la nostra petició”, remarcant que “estem treballant conjuntament per mirar un nou emplaçament per instal·lar nous gronxadors adaptats”.