Nous premis de 100 euros per fer compres a l’Espai Gironès durant els matins

Espai Gironès

Interior de l'Espai Gironès / arxiu

L’Espai Gironès prorroga la campanya “Els Matins” per fomentar les compres en aquest període del dia amb premis de 100 euros

Espai Gironès
L’Espai Gironès

L’Espai Gironès ha previst nous premis per als clients que realitzin compres els matins durant aquest mes d’abril al Centre Comercial. En concret, repartirà deu premis més de 100 euros cadascun per gastar als establiments del centre fins el 30 de juny. La iniciativa s’emmarca en la campanya “Els Matins” iniciada fa dos mesos amb l’objectiu de donar un valor afegit a les compres realitzades als locals de l’Espai Gironès i atraure més visitants. El Centre Comercial ha activat una targeta de fidelització que es pot aconseguir a través del Punt d’informació.

Per optar als premis caldrà fer compres per un valor mínim de 30 euros, realitzar-les entre les 10 i les 13 hores de dilluns a dissabte, entre l’1 i el 30 d’abril, i omplir la targeta  de fidelització amb deu segells ( un segell per cada compra de 30€).  Els nous premis de 100 euros, que s’afegeixen als 10 que l’Espai va entregar el mes passat,  se’ls enduran les deu primeres persones que aconsegueixin omplir la targeta amb els deu segells.

L’Espai Gironès , que  l’any passat va celebrar el seu desè aniversari,  s’ha consolidat com a centre de referència a les comarques de Girona. Durant el 2015 el Centre Comercial va rebre 9.036.000 visitants i els locals situats a les seves instal·lacions van realitzar  vendes per valor de  95’7  milions d’euros, un 2’5 % més que l’any anterior.