Nous reductors de velocitat a l’Avinguda de Rhode de Roses per millorar la seguretat

Roses
Moment en que operaris de la Brigada Municipal de Roses instal·lava alguns dels reductors de velocitat

Vilatans sol·liciten a l’Ajuntament de Roses la instal·lació d’aquests reductors de cares a la seva seguretat

La brigada municipal de l’Ajuntament de Roses està treballant en la instal·lació de reductors de velocitat al llarg de l’avinguda de Rhode. Amb aquesta actuació, es vol millorar la circulació en aquesta via i evitar que els vehicles circulin amb excés de velocitat, vetllant per la seguretat dels conductors i vianants.

L’actuació respon “a diverses demandes de ciutadans que han sol·licitat a l’Ajuntament mesures que evitin que els vehicles circulin per aquesta important via de la població a una velocitat inadequada”, ha assegurat el regidor d’Infraestructures i Serveis Públics, Juan Manuel Fernández. Els reductors s’estan instal·lant als diferents punts al llarg de l’avinguda que presentaven una principal problemàtica.

Fins al moment ja s’han instal·lat reductors entre el moll comercial i el segon moll i, actualment, els operaris de la brigada treballen entre la rotonda del port esportiu i del port pesquer. Les actuacions finalitzaran amb la instal·lació de reductors entre la riera Ginjolers i la plaça Sant Pere i, finalment, també està previst instal·lar-ne, properament, a l’avinguda Montserrat.