Nous seients abatibles al Pavelló Municipal d’Esports de Roses per permetre el pas als espectadors

Nous seients plegables al Pavelló Municipal d’Esports de Roses

Les tasques de col·locació dels nous seients el Pavelló Municipal d'Esports han finalitzat aquest matí

Aquest mateix matí s’estava finalitzant la col·locació dels nous seients de polipropilè amb respatller a la graderia del Pavelló Municipal d’Esports

Un total de de 296 seients nous que, a banda, de substituir als anteriors, que daten de 1987, és a dir de fa 33 anys, quan es va construir el Pavelló, cal destacar que són “abatibles, per tant deixen un espai més que suficient per permetre el pas de les persones amb comoditat, i que també redunda en la seguretat dels espectadors alhora d’accedir a un seient”, ha afirmat la regidora d’Esports, Vero Medina.

Uns seients que, a més, augmenta la confortabilitat gràcies a les noves graderies amb condicions ergonòmiques i de visibilitat correctes.

Aquest projecte de renovació dels seients que s’ha acabat d’executar a aquest mateix ha tingut un cost de 35.842 €, i amb aquesta nova actuació lAjuntament de Roses continuia amb el condicionament d’instal·lacions i equipaments esportius de la Vila de cares a milllorar la confortabilitat i visibilitat del públic assistent als esdeveniments esportius

L’Estadi ha renovat els 624 seients

L’Estadi Municipal és l’altre equipament esportiu que ha vist renovades les seves grades recentment, on els seients dataven de l’any 1999 i estaven en un avançat estat de deteriorament. La substitució es va realitzar durant el passat mes de febrer i va suposar la instal·lació d’un total de 498 seients nous de polipropilè amb respatller fixat a la grada i de 126 seients amb bancada fixada a terra per a la secció de llotges. El projecte ha comptat també amb el subministrament de 60 seients addicionals de recanvi, que permetran atendre les possibles eventualitats i substitucions que siguin necessàries. En aquest cas, la renovació ha comptat amb un pressupost de 21.410 €.

Ús esportiu destacat

Ambdós equipaments compten amb un elevat índex d’utilització, en el cas de l’Estadi acollint entrenaments i partits dels equips de futbol de la població que reuneixen un gran nombre de públic, mentre que al Pavelló s’hi desenvolupen gran quantitat d’activitats escolars, federades i de condicionament físic, també amb un elevat seguiment.