Nous tallers de formació dirigits als comerciants de Roses

Promoció Econòmica de Roses

Roses ofereix dos tallers als mesos de novembre i octubre  adreçat  als comerciants de la Vila

Promoció Econòmica de RosesL’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Roses prossegueix aquesta tardor amb el programa formatiu adreçat als comerciants del municipi amb dos tallers que tindran lloc els mesos d’octubre i novembre. “Dos tallers que tenen com a finalitat donar eines al sector del comerç per estat a l’alçada de les necessitats dels potencials clients, es tracta, en definitiva, d’aportar coneixements i, com dic, les eines necessaris pera que els empresaris i comerciants de la Vila puguin millorar i augmentar la qualitat dels seus serveis, per tal de ser més competitius”,  ha afirmat el regidor de Promoció Econòmica, Fèlix Llorens.

El primer dels tallers tindrà lloc el dilluns 16 d’octubre al matí, de 9.30 a 13.30 hores, i consistirà en l’explicació de tècniques de Store-manager, adreçades a millorar els punt de venda i atreure clients. Els participants han de portar un suport electrònic (tauleta, ordinador, telèfon mòbil), que els permeti practicar les diferents tècniques i l’ús de les xarxes socials per optimitzar els seus negocis.

I els segon un taller de Retail i Visual Merchandising, consistent en mostrar aspectes com la col·locació de producte en botiga, noves tendències, identificació i coneixement de clients, etc. Com en el cas anterior, també cal dur a la sessió suport electrònic. Aquesta sessió tindrà lloc dilluns 13 de novembre, també de 9.30 a 13.30 hores.

Tallers gratuïts

Tots dos tallers són gratuïts, tot i que es necessari realitzar una inscripció prèvia, que s’ha de formalitzar fins al 10 d’octubre, en el cas del primer taller, i fins al 9 de novembre pel que fa al segon.

Els interessats s’han de dirigir per inscriure’s, a les oficines de l’Àrea de Promoció Econòmica (c/ Madrid, 1), trucant al 972 152 521, o bé al correu electrònic promocioeconomica@roses.cat.