Nova activitat de la Fundació Roses Contra el Càncer, l’Aquasound

Fundació Roses Contra el Càncer,

L’Aquasound és la Sonoteràpia oferta per l’Edgar Tarrésa als malalts i familiars de la Fundació Roses Contra el Càncer, però sentin les vibracions dels sons dins l’aigua 

Fundació Roses Contra el Càncer,La Fundació Roses contra el càncer porta des del 2015 organitzant tallers setmanals de Sonoteràpia amb la col·laboració del voluntari Edgar Tarrés. Davant l’èxit de l’activitat, l’Edgar va pensar en una altra manera de gaudir dels efectes dels sons i de les vibracions: fer-lo a dins de l’aigua. Així que, el 17 de juny, a les 19.15 hores, a la Piscina Municipal de Roses, la Fundació Roses Contra el Càncer organitza una sessió d’Aquasound.

Sessió dirigida als malalts oncològics (que hagin finalitzat el tractament i que es puguin banyar), cuidadors principals i voluntariat de la Fundació.

L’Edgar farà sonar bols tibetans, Gongs, Tambors xamànics, i el so i les vibracions seran transmesos a dins de l’aigua on flotaran els participants. El So té un gran poder per a equilibrar els centres energètics del nostre cos i canviar els nostres estats d’ansietat i estrès cap a un estat de pau, relaxació i serenitat. Eleva la nostra freqüència vibratòria i facilita la sanació i el benestar.
La Piscina de Roses col·labora amb la Fundació cedint-nos l’espai gratuïtament.

Places limitades

La places són limitades i la gent que estigui interessada es pot inscriure directament a la Fundació Roses contra el càncer: 972 15 12 95.