Mes de paraules

Nova aplicació per conèixer gent s’estrena a Roses aquest Carnaval

‘Wanty’, aplicació per a mòbils per saber quina gent anirà a una mateixa festa

WantyUna nova aplicació per mòbils per conèixer gent que assisteix en una mateixa festa s’estrena a Roses en motiu del Carnaval d’aquest any. Aquesta app feta a Girona, anomenada Wanty, posa en contacte persones que s’agraden mútuament i que tenen pensat assistir en un mateix esdeveniment.

El seu funcionament és molt senzill: l’usuari es descarrega l’aplicació de manera gratuïta de la botiga d’aplicacions del seu mòbil cercant ‘Wanty’, o bé clicant en aquest enllaç, selecciona a quin esdeveniment està o anirà, i li apareix les persones que com ell, han dit que hi aniran. Llavors, ha de seleccionar anònimament si vol o no conèixer persona a persona i l’aplicació només notifica quan dues persones són correspostes mútuament i s’obra un xat per poder parlar i trobar-se.

L’APP no només està disponible per esdeveniments d’oci com el Carnaval de Roses, també està disponible en campus i biblioteques de la Universitat de Girona. S’estrena a Roses però ja ho ha fet amb anterioritat a Girona i Figueres (de la mà de la discoteca Gravity) on ha aconseguit molt bona acceptació amb més de 3.000 usuaris i aproximadament 1.000 persones que han trobat parella.

Els seus fundadors, quatre joves emprenedors, han rebut recentment el premi a millor gestió en Llengua i Comunicació dels premis E-TECH de Girona. A més, han sigut ‘APP de la setmana’ per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya per la seva tasca en promoció del català.