Nova campanya de ‘La fam no fa vacances’ a Roses amb manca de voluntaris

‘La fam no fa vacances’
Voluntaris del recapte d'aliments d'estiu de l'any passat

Roses busca voluntaris per aquest divendres, 30 de juny, i dissabte 1 de juliol, per al Gran Recapte d’Aliments d’estiu 

‘La fam no fa vacances’
Voluntaris del recapte d’aliments d’estiu de l’any passat

El Banc d’Aliments de Catalunya organitza per aquest cap de setmana (30 de juny i 1 de juliol) a tots els pobles del litoral català un nou recapte d’aliments a l’estiu dins la campanya ‘La fam no fa vacances’.

El fet que es faci als municipis de la costa és per l’afluència massiva de turistes durant aquesta època, però si la fam no fa vacances, els ciutadans d’aquestes poblacions tampoc, “és el problema d’aquest recaptes d’estiu, ja que és quan la gent de la costa treballa més i, per tant, tots els voluntaris que tenim als recaptes de novembre o desembre, ara treballen”, ha manifestat el Vocal de Càrites Roses i coordinador del Centre de Distribució d’Aliments (CDA), Pere Bohigas.

Bohigas, per aquest motiu ha volgut fer una crida per tal de captar voluntaris. Així, els interessats en donar un cop de mà poden trucar al telèfon 972 15 35 86, o bé, adreçar-se personalment al Centre de Distribució d’Aliments, situat al carrer Fleming, nº 32, els dimarts, dimecres i dijous de 10 a 13 hores.

Els aliments que es demanen en aquesta ocasió són bàsicament “sucre, farina, i oli, el qual si anteriors vegades no demanaven ara sí, perquè com ha pujat el seu cost ja no es ve de la Unió Europea”, ha assenyalat el coordinador del CDA.

Així també son necessaris els aliments infantils, tot tipus de pasta, arròs i productes d’higiene personal i per a la llar.

Els supermercats on es desenvoluparà aquest Gran Recapte d’Aliments d’estiu són els dos Bon Preu i el Condis dins el casc urbà de Roses, i el Mercadona, el Lidl i el Caprabo a les afores.