Nova conferència a Roses, camí de la Independència

Conferència Josep Rull

El Secretari d’Organització de CDC, Josep Rull impartirà una conferència a Roses per explicar el procés que viu Catalunya camí de la Independència

Conferència Josep RullL’Executiva de Convergència de Roses organitza, dins el cicle de conferències ‘Propostes de país per a un nou temps’ una nova ponència que, en aquest cas, impartirà el Secretari d’Organització de CDC, Josep Rull, al Teatre Municipal de Roses aquest proper dijous, 2 de maig, a les 20 hores.

Rull parlarà sobre ‘Què està passant a Catalunya’, amb la finalitat d’explicar a la ciutadania rosinca el procés que està vivint el nostre país actualment camí de la Independència i, també, enumerar quines són les dificultats que ens estem trobant els catalans per arribar a un bon destí. Des de l’Executiva Convergència de Roses es valora “molt positivament el fet que un dels protagonistes de la política del nostre país vingui a Roses per fer-nos partícips i explicar-nos, de primera mà, el moment polític que estem atravessant”. L’Alcalde de Roses i Diputat al Congrés, el senyor Carles Pàramo, presentarà l’acte.