Nova convocatòria del Premis Emprenedors Alt Empordà

Premis Emprenedors Alt Empordà

El termini per presentar les candidatures al Premis  Emprenedors Alt Empordà 2019 finalitzael 25 d’abril

Premis Emprenedors Alt EmpordàEl Consell Comarcal de l’Alt Empordà, l’Ajuntament de Figueres, l’Associació d’Empresaris i Emprenedors de Girona (AEEG), el Setmanari de l’Alt Empordà i l’Associació Fòrum Imagina convoquen per onzè any consecutiu una nova edició dels Premis Emprenedors Alt Empordà, uns guardons que tenen com a objectiu promoure la iniciativa emprenedora a la comarca, a més de reconèixer l’aportació que les noves iniciatives empresarials fan com a eina de dinamització de l’activitat  socioeconòmica i de creació de llocs de treball.

Els Premis Emprenedors d’aquesta edició es divideixen en cinc categories:

  • Premi Jove Empresari/a. Per a iniciatives promogudes per empresaris empordanesos menors de 42 anys que tinguin una trajectòria empresarial destacada.
  • Premi Emprenedor/a. Per a projectes que suposin la creació d’una nova empresa de l’Alt Empordà més viable, innovadora i amb major potencial de creixement.
  • Premi a la millor idea de negoci. Proposada per estudiants dels IES de la comarca, es premiaran les idees de negoci més creatives de l’alumnat d’ESO, Cicles Formatius i Batxillerat.
  • Premi a la línia de negoci innovadora. Per a empresaris/es que hagin obert la línia de negoci més innovadora en els darrers tres anys.
  • Premi a la Innovació Turística. Per empresaris/es que hagi estat capaç d’innovar en producte, servei o processos en el sector turisme.

El termini per presentar les candidatures finalitzarà el 25 d’abril. Els premis es lliuraran en un acte que es celebrarà a l’Auditori dels Caputxins de Figueres el dia 17 de maig de 2019.

Els models de sol·licitud i de memòria explicativa es podran obtenir clicant AQUÍ.