Nova desfilada solidària dels alumnes del Centre Escolar Empordà

Desfilada de moda del Centre Escolar Empordà

Un moment de la desfilada de moda del Centre Escolar Empordà l'any passat / Foto. arxiu

Els alumnes de 3er d’ESO del Centre Escolar Empordà desfilaran amb la roba del rober de Càritas Roses per treure prejudicis

Desfilada de moda del Centre Escolar Empordà
Un moment de la desfilada de moda del Centre Escolar Empordà l’any passat / Foto. arxiu

Aquest proper divendres, 15 de març, els alumnes de 3er d’ESO del Centre Escolar Empordà celebraran un desfilada de moda que tindrà lloc al vestíbul del Teatre Municipal de Roses.

Aquest passarel·la, que ja va per la seva tercera edició, s’emmarca en el treball que aquests alumnes han estat fent durant aquest passat trimestre en l’assignatura Aprenentatge i Servei on Càrites Roses, entre altres entitats ha ofert els seus programes als alumnes que hi han volgut participar.
Un d’aquests programes amb una clara funció social, mediambiental i formativa, és el treball al Rober de Càritas.

La tasca que han fet aquests alumnes, acompanyats en tot moment pels voluntaris i voluntàries de Caritas, ha estat participar en el reciclatge de la roba provinent de donacions i condicionar-la per posteriorment poder-la distribuir. Aquest servei garanteix que les persones amb falta de recursos, puguin accedir a roba en condicions adequades però també es posa a disposició de tothom a l’espai anomenat ‘El Botó d’Or’, on qualsevol persona hi pot accedir, i totes les aportacions que reben, es destinen a donacions a Càritas Roses.

I l’objectiu d’aquest joves estudiants, com fa dos anys i l’any passat, no és altre que treure prejudicis establerts en la societat rosinca demostrant que la roba que hi tenen a ‘El Botó d’Or, donada per gent solidària, es troba en un bon estat, i és apta per poder vestir-la, tant que fins i tot és pot portar una passarel·la de moda.  

Com altres anys, els alumnes també han pogut treballar en l’organització d’aquesta passada de moda, on han escollit les peces de roba que s’exhibiran i ells mateixos  seran els encarregats de lluir-la com a models.

Tota l’escenografia, decoració i temàtica de la desfilada però, és a càrrec dels alumnes de 1er  Cicle Formatiu  d’Activitats comercials del mateix centre.

L’acte, que s’iniciarà a les 18 hores, està obert a tots els públics i el preu de l’entrada es destinarà íntegrament a una donació a Càritas Roses.