Nova edició de la Campanya d’Alimentació Jove a l’Alt Empordà

Campanya d'Alimentació Jove

El consell comarcal enceta una nova campanya de prevenció de la conducta alimentària de la joventut

Campanya d'Alimentació JoveEl Consell Comarcal de l’Alt Empordà ja ha obert el període d’inscripcions per poder participar a la Campanya d’Alimentació Jove, dirigida a tots els centres de secundària de la comarca.
Impulsada per l’Àrea de Joventut del Consell amb el suport de la Secretaria de Joventut de la Generalitat, la Diputació de Girona i  l’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà, està previst desenvolupar-la entre del 23 de gener al 15 de maig de l’any vinent a les mateixes instal·lacions de la Escola d’Hostaleria.
El programa es portarà  sempre tots els dijous de cada setmana.

Aquesta campanya de prevenció de la conducta alimentària de la joventut, que ja aquest any va veure renovat i millorat els seus continguts, té com a objectius informar i sensibilitzar els joves sobre els hàbits alimentaris saludables i aprofundir en els temes d’alimentació, dieta i nutrició.

El programa inclourà dues xerrades, un taller pràctic de cuina i nutrició i un dinar pedagògic al restaurant de l’Escola.

La iniciativa, que forma part del projecte de salut juvenil del Consell, van participar a A la passada edició 6 centres de secundària d’arreu de la comarca amb uns 400 joves d’edats compreses entre els 15 i els 16 anys.
Aquesta Campanya d’Alimentació Jove va adreçada principalment als alumnes de 3er i 4t d’ESO dels centres de secundària públics i privats concertats de l’Alt Empordà i respon, paral·lelament, a la necessitat d’informar els joves sobre els valors i l’aportació energètica dels aliments, aconseguint que reflexionin sobre la importància de l’alimentació en la seva salut i sensibilitzar a tots els àmbits educatius en aquest sentit.