Suquet de peix de Rose

Nova edició del concurs de fotografia del Carnaval de Roses

Concurs de fotografia Carnaval de Roses 2015
José Roy guanyador l'any passat del concurs de fotografia del Carnaval de Roses amb la fotografia 'Déu visita el Carnaval

Els interessats en participar en el concurs poden presentar les seves obres fins al divendres 13 de març

Concurs de fotografia Carnaval de Roses 2015
José Roy guanyador l’any passat del concurs de fotografia del Carnaval de Roses amb la imatge ‘Déu visita el Carnaval’

Tant si vas participar al Carnaval de Roses com si no ho vas fer, tant és, però si que vas estar fent fotografies pots participar en la nova edició del concurs de fotogràfica de la festa de disfresses de la Vila Rosinca que enguany arriba a la seva quinzena edició.

Les imatges que es vulguin presentar per participar en aquest certamen de fotografia s’han de portar al Servei d’Atenció al Ciutadà, SAC, de l’Ajuntament de Roses (plaça de Cataluunya, 12) o al departament de Festes i Carnaval (plaça de Catalunya, 8, 2ª planta) abans de les 14 hores del dia 13 de març, moment en que acaba el termini per presentar les obres.

Cal destacar que les fotografies han de tenir una mida “de 18 x 24 centímetres presentades sobre un suport rígid (el qual es pot recollir per l’oficina de l’Àrea de Festes) i, com a màxim, cada participant pot presentar dues fotos”, ha assenyalat el regidor de Festes i Carnaval de Roses, Juan M. Fernández, Ferdy.

Les fotografies han de ser originals i no poden haver estat premiades en altres concursos. Les que hagin estat retocades digitalment seran excloses. Al dors de l’obra s’hi ha d’escriure el pseudònim o el títol de la fotografia, el qual servirà per identificar la imatge que s’acompanyarà amb un sobre tancat.

Fernández espera que la participació en aquesta nova edició el concurs de fotografia del Carnaval de Roses “sigui un èxit com l’any passat, ja que hi ha molta gent aficionada a la fotografia a la qual l’agrada participar”, ha destacat.

Curiosament tant l’any passat com al 2013 van participar la mateixa quantitat de persones, 28, amb la diferència que al 2014 la mateixa quantitat de concursants van presentar una obra menys, 52, que ara fa dos anys, quan van ser 53.