Inici Actualitat Nova edició dels Premis VOC a Roses

Nova edició dels Premis VOC a Roses

El Teatre Municipal de Roses acollirà aquest diumenge, 16 de febrer, la 4ª edició dels Premis VOC, Mostra Audiovisual en Català

VOC, acrònim de Versió Original en Català, és un projecte endegat ara fa cinc anys per Òmnium Cultural amb la finalitat d’estimular la producció de continguts audiovisuals de qualitat en llengua catalana, contribuir a la seva difusió i ampliar-ne el públic.

I la manera de fer-ho és a través del lliurament de premis als millors curtmetratges, documentals, web sèries, videoblogs, micrometratges i qualsevol altre nou format audiovisual distribuït per internet, realitzats originalment en català, per incentivar la creació de nous continguts.

Així, aquest proper diumenge, 16 de febrer, en dues sessions amb 7 curmetratges cada una, al Teatre Municipal de Roses es podran veure els millors curts, documentals i d’altres treballs emesos exclusivament per internet.

Cada sessió tindrà una durada d’aproximadament 1 hora i 30 minuts, amb un descans de 20 minuts, amb una mica d’aperitiu. 

I d’aquesta manera el públic assistent a la mostra dels curtmetratges i documentals seleccionats com a finalistes als premis VOC també podrà votar al Premi del públic al millor curtmetratge i al millor documental.

Els premis del VOC:

  • Premi del jurat al millor curtmetratge documental: 4.000 €
  • Premi del públic al millor curtmetratge documental: 1.000 €
  • Premi del jurat al millor curtmetratge de ficció: 4.000 €
  • Premi del públic al millor curtmetratge de ficció: 1.000 €

Clicant AQUÍ podeu veure la selecció dels treballs audiovisuals presentats en aquesta edició del VOC.

L’entrada és gratuïta

Exit mobile version