Nova edició de la Fira del Disc i Dia de la Música a Roses

Fira del Disc i Dia de la Música a Roses

Cantants i grups musicals convidats a participar en aquest Dia de la Música a Roses, que també tindrà un mercat de primera i segona mà amb la Fira del Disc

Fira del Disc i Dia de la Música a RosesDesprés l’èxit de públic i de bandes participants, l’associació Duel de Guitarres, conjuntament amb l’Ajuntament de Roses organitzaran el dissabte 18 de juny una nova edició de la Fira del Disc i el Dia de la Música, que omplirà diferents espais de la ciutat de música i cultura.

Aquest any la fira del disc i l’escenari principal es desplaçaran de la Plaça Catalunya, com es va fer en l’edició anterior fins a la Riera Ginjolers, i l’escenari del Ziggurat a la Plaça de l’Església. Mentre que l’escenari de Sta. Margarita mantindrà la seva ubicació.

La Fira del Disc que es celebrarà a la Riera Ginjolers portarà a Roses diferents paradistes que vendran i intercanviaran disc nou i de segon mà, en format vinil i CD i altra material relacionat amb la música.

Pel que fa als grups, es vol donar la oportunitat a tots aquells que tinguin un grup o facin música que s’animin a participar i actuar al Dia de la Música.
Així, els interessats en participar-hi amb una actuació musical només cal que enviï un correu a dueldeguitarres@gmail.com o visiti la pàgina web de Duel de Guitarres per veure tots els detalls.