Nova etapa de La Cate de Figueres envers l’enriquiment de la cultura empordanesa

La Cate de Figueres

L’entitat cultural La Cate de Figueres inicia avui una nova temporada amb l’objectiu d’aconseguir una major participació activa de la ciutadania

La Cate de FigueresSota el lema “La Cate és cultura. Tu ets cultura. La Cate ets tu”, l’entitat cultural de Figueres enceta una etapa apostant per una nova manera de fer cultura, per esdevenir l’entitat més participativa i interactiva de l’Empordà.

D’aquesta manera, avui, 15 de setembre, a les 19 hores tindrà lloc a la plaça de l’entitat cultural l’acte de presentació en el que es donaran a conèixer totes les novetats de la temporada 2017-2018, iniciant-se així una nova etapa en la que es buscarà enriquir la cultura empordanesa amb la participació activa de la ciutadania.

A l’acte oficial de presentació de la nova CATE s’explicaran els primers passos a seguir en el funcionament d’aquest nou procés participatiu i es presentaran totes les novetats de la temporada 2017- 2018:

  • Nova IMATGE: més fresca, més moderna, més visual
  • Nova WEB: més interactiva, més dinàmica, més navegable
  • Nova TEMPORADA: més música, més espectacles familiars, més cultura
  • Nova figura del SOCI: més participatiu, més actiu, més implicat
  • Nou VIVER CULTURAL: més obert, més visible, més associatiu

A més, la presentació, que comptarà amb la presència del president de La Cate, Lluís Illa, el president de la Federació d’Ateneus de Catalunya, Salvador Casals, la consellera comarcal de Cultura, Sílvia Martínez, i l’alcaldessa de Figueres, Marta Felip, tindrà una part més lúdica amb activitats familiars, un sopar musicat pels artistes empordanesos LaKaste, North State, Pablo Serna i Stela Nur, per acabar amb una festa final amb la banda local The Quienes i el Dj Adrià Giner.