Nova Gala Benèfica de Moebius a Roses

XIII Gala benèfica de Moebius

Aquesta nova Gala benèfica de Moebius té com a finalitat recaptar diners per poder celebrar el II Congrés Mèdic Familiar de Moebius

XIII Gala benèfica de MoebiusL’any passat, per aquestes dates, Roses va acollir el I Congrés Mèdic Familiar sobre les variants de Moebius, el primer d’aquestes característiques que s’ha realitzat mai a Espanya, i que va ser tot un èxit.

Un èxit perquè una entitat petita com l’Associació Catalana per la Síndrome de Moebius, presidida per la rosinca Anna Mª Expósito, va ser capaç de reunir a Roses als millors especialistes a nivell nacional sobre aquesta malaltia rara. I èxit que va convocar a malalts i familiars provinents d’arreu l’estat espanyol que volien resoldre les moltes dubtes que presenta la Síndrome de Moebius. Tant és així que els assistents van sol·licitat de poder organitzar una altre congrés per ajudar a tots els Moebius.

I amb aquest objectiu, el de “poder celebrar a Roses un nou congrés per a que els malalts i familiars puguin intercanviar les seves experiències amb els metges especialistes, i aquest transmetin el seus coneixements i fer més fàcil el dia a dia tant de les  persones que pateixen la Síndrome com dels familiars que se’n fan càrrec, organitzem la XIII Gala Benèfica de Moebius ”, ha afirmat l’Anna Mª Expósito.

24 de novembre, XIII Gala Benèfica de Moebius

Així, aquest disssbte, 24 de novembre se celebrarà al Teatre Municipal de Roses la XIII Gala Benèfica de Moebius, la qual se celebrarà en dues sessions amb la participació de les escoles de dansa i ball de Roses i la projecció de dos vídeos d’uns 5 minuts de durada de cadascú.

La primera tindrà lloc de 18 a 20 hores i la segona de 21 a 23 hores.

En la primera sessió està prevista les actuacions, després del vídeo de 5 minuts sobre com va anar el Congrés Mèdic Familiar, de l’Escola de Dansa de Sara García, Els nois del Centre Escolar Empordà amb la professora Eva Bueno i l’Escola de Dansa de Sílvia Busquets.

Tot seguit es projectarà el curtmetratge del Moebius Carlos Moriana titulat Irene’s Love, per continuar amb el ball del Gimros Centre de Dansa amb el Team dels germans Manel i Dana Cabeza, per acabar amb l’actuació de màgia i humor de Simplemente Pepe.

La sessió acabarà, com sempre, amb un sorteig de regals per agrair l’assistència del públic.

A la 2ª sessió serà el moment de l’Escola de Dansa de Gabriela Martín, l’Escola d’Art Coreogràfic Liliane Augé, l’Acadèmia de Dansa Danny’s, l’Acadèmia Edem Escènics de l’Eva Mas, de Jazz Cadaqués, l’Escola de Dansa Mònica Lucena i el grup musical Jarapa Live Flamenco i els músics Luis Fernández, Aleix Ramírez, Tobias Stein, Angel Pérez i els cantants Carla Clavijo i Jairo Romero.
En aquesta segona sessió, que acabarà amb un sorteig de premis, també està prevista la projecció del vídeo del Congrés Mèdic de Moebius i el curtmetratge de Moriana.