Nova jornada de recapte d’aliments de primera necessitat a Roses

Recapte d'aliments
Recapte d'Aliments a Roses / Foto: arxiu

Càritas Roses i supermercats Carrefour portaran a terme aquest cap de setmana una nova recapte d’aliments

Recapte d'Aliments
Voluntària d’una recapte d’aliments realitzada al supermercat Carrefour de Roses / Foto: Arxiu

El supermercats Carrefours d’arreu Catalunya acull cada any per aquestes dates un recapte d’aliments. I en el cas de Roses, el centre comercial d’alimentació que hi ha a l’entrada de la Vila, concretament a la C-260 amb l’encreuament de la carretera de Cadaqués, acollirà, organitzada per Càrites Roses, una nova iniciativa per recollir aliments per als més desvalguts.

Així demà divendres, 8 de maig, i dissabte dia 9, “el diumenge també hi ha recapte però per manca de voluntaris segurament no el podrem cobrir aquest dia”, ha assenyalat el president de Càritas Roses, Pere Bohigas, es portarà a terme la recapte al supermercat Carrefous des de les 9 hores del matí fins a l’hora de tancament del centre comercial.

Només llet, conserves o llaunes de peix cola-cao, sucre, farina, espaguetis i pasta de sopa

Una recollida d’aliments on bàsicament es demana “són la llet, conserves de peix, cola-cao, sucre, farina, espaguetis i pasta de sopa, i ja està, cap altre”, va remarcar Bohigas explicant que “l’arròs, macarrons, cigrons i llenties es ve de la Comunitat Europea i en tenim de sobra”.

Aquesta recapte d’aliments és l’antesala de la gran recapte d’estiu que es fa a tots els supermercats de Roses i “és ve molt bé per complementar aquesta pròxima que es farà al juny”, va especificar Pere Bohigas.