Suquet de peix de Rose

Nova plantació d’arbrat al carrer Cala Llarga de Santa Margarida

Ajuntament de Roses
Operaris de l’empresa municipal Rosersa treballant en l’obertura d’escocells / Foto: Ajuntament de Roses

Les tasques de plantació s’han iniciat amb l’obertura d’escocells de grans dimensions, que permetran tant la plantació dels arbres com d’espècies arbustives

Durant aquesta setmana l’empresa municipal Rosersa està duent a terme els treballs previs a la plantació de nou arbrat i arbustos al carrer Cala Llarga, actuació a la qual seguiran properament noves plantacions a altres espais de la urbanització de Santa Margarida.

Les tasques s’han iniciat amb l’obertura d’escocells de grans dimensions (de 2,60 metres x 1,60 m), que permetran tant la plantació dels arbres com d’espècies arbustives al seu voltant per aportar verdor i embellir el carrer. Se substitueix la terra existent per terra vegetal de millor qualitat i s’està instal·lant també un reg automàtic per regar els futurs arbres i plantes, que seran de baix consum hídric. Per salvaguardar les noves espècies, es col·loquen també vorades als laterals dels escocells per evitar l’impacte de vehicles. 

Està previst que els arbres, un total de 19, es plantin el proper mes de febrer, mentre que les plantes arbustives es plantaran a la primavera. A aquesta actuació la seguiran properament noves plantacions a diferents carrers de Santa Margarida.