Nova programació a Roses de cursos de formació per aquesta tardor de 2021

Cursos de formació a Roses

Cursos d’idiomes, d’Internet, de Processador de textos, de Manipulador d’aliments o un Taller de Comerç són algunes de les propostes formatives que impulsa l’Àrea de Promoció Econòmica de Roses per aquesta tardor

L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Roses posa a disposició de la ciutadania una nova oferta formativa, que en aquesta ocasió inclouen cursos d’idiomes i tallers de noves tecnologies, higiene alimentària i comerç.

Es tracta d’una nova programació de cursos i tallers de formació per aquesta tardor impulsada des de l’Àrea de Promoció Econòmica en la que es proposa diversos cursos i tallers que poden ser d’interès per la ciutadania.     

L’oferta formativa compta amb cursos de Francès  A1, Francès A2, Anglès A2 i Alemany A2; Alfabetització digital; processador de textos nivell 1 i nivell 2; full de càlcul nivell 1, iniciació a internet, cerca de feina per internet, gestions quotidianes a Internet; manipulador d’aliments i curs d’al·lèrgens. També amb tallers de comerç.  El 13 de setembre s’obriran les inscripcions.

Enguany, com s’ha fet en darreres ocasions, les persones desocupades i inscrites com a demandants d’ocupació a l’Oficina de Treball de la Generalitat podran optar a la tarifa reduïda. També se suma a aquest col·lectiu aquelles persones en situació d’Expedient Temporal de Regulació d’Ocupació (ERTO). Els joves inscrits a Garantia Juvenil tindran una bonificació del 100% de la quota d’inscripció als cursos.

Per assistir als cursos cal complir amb les mesures d’higiene i protecció establertes per les autoritats sanitàries: ús de mascareta, higiene de mans i distància.

Cursos de català del Consorci de Normalització Lingüística

Aquesta formació es complementa amb els cursos de català que des de fa anys ofereix el Consorci de Normalització Lingüística a través de l’Oficina de Català de Roses. Són cursos gratuïts en els nivells inicials i bàsics, i compten amb reduccions importants en la resta de nivells, excepte en el nivell superior.

Les diferents modalitats d’aprenentatge i la metodologia dels cursos de català del Consorci consoliden un model d’èxit, modern i dinàmic, que permet assolir els coneixements i alhora introdueix l’alumne a la comunitat d’aprenentatge on, a més, disposa de l’accés a altres serveis per activar el català, com el Voluntariat per la llengua.

Inscripcions

Les inscripcions s’obriran el 13 de setembre, i les persones interessades podran fer la inscripció de manera presencial al Servei d’Atenció al Ciutadà (plaça de Catalunya, 12), demanant cita prèvia al 972 25 24 00 o via web citaprevia.roses.cat; i també de forma telemàtica a inscripcions.roses.cat.

Podeu consultar tota la informació dels cursos en el llibret adjunt.