Mes de paraules

Nova programació d’activitats del CAR Jove

El CAR Jove de Roses ofereix la cinquena edició de la Mostra de Tallers del CAR

CAR Jove de RosesL’acte tindrà lloc al Teatre Municipal, a les 20 h, aquest divendres, 5 d’abril, i consistirà en la projecció de diferents documents audiovisuals i fotogràfics que mostren les activitats realitzades en el centre juvenil durant aquesta temporada, així com en les actuacions dels participants en els tallers de guitarra, de dansa inclusiva i del grup de teatre juvenil.

El CAR ofereix al llarg de l’any una àmplia oferta d’activitats artístiques, formatives i de lleure, que amplia i programa en funció dels interessos i propostes dels propis joves del municipi.

Per a la temporada de primavera, el centre ofereix noves activitats, com tallers sobre emocions, l’espai de ball CAR- Dance, Club de Rol, el taller Influencer Zone sobre el canal Youtube i les xarxes socials, la ludoteca juvenil, o l’activitat d’oci pensada per els dissabtes a la nit titulada “L’altra nit, oci nocturn alternatiu”, a part d’altres serveis com l’aula d’estudi, l’espai art, el buc d’assaig o el Servei de Treball Jove, entre d’altres. 

Divendres, tots els adolescents i joves interessats a conèixer de prop aquesta programació i activitats, tenen una cita a la mostra que el CAR oferirà al Teatre Municipal.

L’accés és lliure. 

Podeu consultar el catàleg d’activitats de primavera clicant AQUÍ.