Nova programació de tallers per a adults i infants al centre cultural de Ca l’Anita de Roses

Ca l’Anita de Roses

Ja està obert el període d’inscripcions pels quatre primers tallers que es portaran a terme

Ca l’Anita de RosesEl centre cultural de Ca l’Anita continua amb el programa de tallers iniciat a la passada tardor amb un èxit de participació, ja que fins i tot es van haver de prorrogar alguns dels tallers davant la demanda per participar-hi.

Així, per aquest primavera l’Ajuntament de Roses programa un total de 13 tallers entre els mesos de de febrer i maig, adreçats tant al públic infantil i familiar, com a l’adult.

D’aquest tretze, el Taller d’Astrologia, a càrrec de Joan Comella; el d’Autoajuda, impartit per Montserrat González; i el d’Escriptura, a càrrec d’Obrador d’històries, s’enceten aquest cap de setmana. El primer, el divendres, i els altres dos, dissabte, per la qual cosa les inscripcions ja estan obertes per participar-hi, a l’igual que al Taller de Fotografia, impartit pel fotògrafs Roger Lleixà i Conxi Molons, que està previst fer-ho entre els mesos de març i abril.

Cal a dir que molts dels tallers ja es van impartir al 2016, i es tornen a repetir perquè 35 persones, de les 117 que hi van participar, es van quedar en llista d’espera.

El programa es divideix en activitats destinades al públic adult, que inclou els tallers d’escriptura, de tècniques antigues de fotografia (cianotípia), de gènere, o d’educació emocional i mindfulnes a través de l’art, i incorpora per a aquest trimestre quatre tallers de pagament (35 €): astrologia, Jin Shin Jytsu, escriptura i fotografia. Reservat al públic familiar, trobem els tallers de xocolata, de creació de monstres, de creativitat i joc en família i el de física quàntica.

Amb aquesta iniciativa l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Roses continua apostant per obrir Ca l’Anita també a la vessant formativa, en aquest cas amb una programació de caps de setmana que complementa els cicles d’exposicions i les presentacions que s’hi realitzen.