Nova ruta de senderisme ‘Roses a Peu’

‘Roses a Peu’

Avui, dilluns 2 de desembre, s’han obert les inscripcions per participar en una nova ruta del programa de senderisme i cultura ‘Roses a Peu’

‘Roses a Peu’Impulsat per l’Àrea de Turisme, les rutes de senderisme ‘Roses a Peu’ ha comptat, des de la seva inauguració l’any passat, amb un gran nombre de participants.  

I en la seva segona edició l’Ajuntament de Roses ha programat una tercera ruta de senderisme que tindrà lloc el dissabte 14 de desembre sota el nom “Camins d’antuvi”, que arribarà al punt més alt del Mas Fumats per gaudir d’unes vistes panoràmiques excepcionals.

Com en activitats anteriors, la ruta anirà acompanyada per un guia del Parc Natural del Cap de Creus que oferirà les informacions i indicacions dels diferents punts d’interès que els caminadors i caminadores trobaran durant el recorregut. El punt inicial de sortida serà l’Oficina de Turisme de Roses i, en tractar-se d’una ruta circular, finalitzarà al mateix punt. La sortida tindrà lloc a les 9 h i es preveu una durada aproximada de 4 h.

Inscripcions

Els interessats a participar poden inscriure’s a partir d’avui a través de inscripcions.roses.cat, o bé presencialment al Servei d’Atenció al Ciutadà- SAC de l’Ajuntament. El dia de la sortida, els assistents han de de presentar el comprovant d’inscripció, dur calçat còmode, bastons i aigua. L’activitat és gratuïta.