Nova temporada a Roses del programa d’Activitats Esportives per a la Gent Gran

Activitats Esportives per a la Gent Gran de Roses

Les inscripcions per participar s’obriran el dilluns, 3 de setembre, i s’hauran de formalitzar al Pavelló Municipal d’Esports com a data límit fins al dia 7

Activitats Esportives per a la Gent Gran de RosesUn any més l’Ajuntament de Roses ofereix de manera gratuïta a totes les persones majors de 65 anys de la Vila l’oportunitat de fer una mica d’exercici físic per mantenir-se en forma amb el programa d’Activitats Esportives per a la Gent Gran.

Programa que, any rere any, augmenta el nombre de persones que hi participen, per la qual ja al 2017 es van haver d’augmentar el nombre de grups i horaris per donar cabuda a la demanda per part de la gent gran.
Un major nombre de grups i ampliació d’horaris que enguany es mantenen, “sí, les activitats esportives es fan els dimarts i els dijous, i ja l’any passat vam veure la necessitat de augmentar els grups per encabir a totes les persones que volen fer esport, a més de donar l’opció els divendres de fer tres grups més, per aquelles que amb dos dies d’exercici no feien prou”, ha manifestat el regidor d’Esports, Juan M. Fernández.

Així, per a la temporada 2018-19 es mantenen els 9 grups del 2017-18, sis dels quals ofereixen dues hores d’activitat dirigida setmanals, mentre que els tres restants permeten la possibilitat d’ampliar l’activitat amb una hora complementària, que es farà els divendres.

Inscripcions

Per poder participar en aquest programa s’ha de formalitzar la inscripció a l’oficina d’esports del Pavelló Municipal d’Esports entre el 4 i 8 de setembre.

Inscripció automàtica

Les persones que han participat de manera regular a l’activitat durant el passat curs, se’ls renovarà la seva inscripció de forma automàtica, a menys que manifestin el contrari.

Inici de les classes

Enguany, les classes s’iniciaran el proper 12 de setembre, al Pavelló Poliesportiu Municipal.

L’activitat, com dèiem més amunt,  és totalment gratuïta.

Podeu consultar grups i horaris en la següent taula:

HORARIS DE LES ACTIVITATS ESPORTIVES PER A LA GENT GRAN
Grups Dies Horari
1 Dimarts i dijous De 09:15 a 10:15 hores
2 Dimarts i dijous De 10:15 a 11:15 hores
3 Dilluns i dimecres De 09:15 a 10:15 hores
4 Dilluns i dimecres De 10:15 a 11:15 hores
5 Dilluns i dimecres De 11:15 a 12:15 hores
6 Dimarts i dijous De 11:15 a 12:15 hores
Sessions
Opcionals
(3 grups)
Divendres De 09:00 a 10:00 hores
De 10:00 a 11:00 hores
De 11:00 a 12:00 hores
Les persones que hi estiguin interessades hauran de triar l’horari dels divendres en el moment de fer la inscripció.