Nova valoració del PSC Roses del ple de març

Logo-psc

Precs i Preguntes Ple Ordinari de març

Una vegada més l’alcalde va contravenir el reglament dels plens no deixant fer les preguntes a tres dels nostres regidors, la Paqui, en David i la Francis.

Quan encara faltaven dos minuts del temps per fer les nostres preguntes, l’alcalde en un acte antidemocràtic i prepotent ens va retirar la paraula davant les nostres queixes.
Ha quedat palés que no li agrada que li facin preguntes i s’enfada quan ha de contestar.

Preguntes realitzades pels següents regidors socialistes:

regidors_psc_roses

IMMA

– En el pressupost es va reduir un 25% la neteja de les escoles. Algunes no queden prou netes per falta d’hores, caldria repensar l’assignació d’hores a cada escola.

– Vàrem preguntar sobre com ha anat la preinscripció i si caldrà un segon P-3 a l’escola Montserrat Vayreda, doncs al marxar només un sisè s’ocuparà un espai més, perden espais i augmentant el nombre d’alumnes en aquell centre on no disposen d’espai suficient.

– Volíem aclarir que en l’anterior ple quan vàrem preguntar per la revocació parcial de la subvenció per llibres de text a les Ampes la regidora va respondre com si fos perquè no justificaven prou bé la subvenció, com si no ho sabessin fer. Quan el motiu és perquè l’Ajuntament calcula com si tots els grups fossin plens i tots els alumnes compressin llibres, quan això no és així, i per això el que es justifica és inferior a la quantitat assignada.

CARLES

– Si podria donar la dada de població en estat de treballar quan dona el numero d’aturats.

– Si l’alcalde es podria dir de quantes administracions públiques cobra.

– Demano que s’enviï un inspector al complex “Marina Estrella” de Sta. Margarita” ja que hi ha un carrer tallat.

– Sol•licito si es contestarà a les tres instàncies que l’associació “Vent de Garbí” ha entrat a l’ajuntament sol•licitant un espai municipal per fer una “Festa del Motor”

– Pregunto que com es possible que per gestionar 40.000€ de pressupost de l’Àrea de Joventut faci falta gastar 60.000€ en sous.

PACO

– Saber quants empresaris varen assistir a la jornada informativa per a donar a conèixer el segon Workshop que pretén realitzar l’ajuntament.

– Saber en quin moment es va activar el Pla INUNCAT a principis de mes i per què no estava tancat l’accés a l’espigó de Sta. Margarita quan normalment sempre s’havia tancat.

Acabada aquesta última pregunta, l’alcalde no va permetre fer més preguntes adduint que havia passat el temps. Podeu comprovar a la gravació d’EmpordaTV que no és veritat. Aquestes són les preguntes que tenien preparades els nostres tres regidors i que no varen poder fer per aquesta actitud antidemocràtica de l’alcalde.

PAQUI

– Sembla ser que la parada que tenia la SARFA al Mas Mates ja no la fa, saber si els hi ha comentat quelcom i si pensen fer alguna cosa al respecte.

DAVID

– He pogut observar en primera persona que els desfibril•ladors instal•lats en diversos punts del nostre municipi han desaparegut, que ha ocorregut? On estan? Ja que, la seva importància en cas vital de primers auxilis, pot salvar vides humanes prec en la màxima brevetat possible la seva instal•lació.

FRANCIS

– Quantes persones s’han presentat a la convocatòria del curs d’adobador de xarxes, quins van ser els criteris de selecció, quantes han estat seleccionades, quin cost ha suposat per l’ajuntament i si també està subvencionat per altres organismes públics.