Nova xerrada de l’Associació MaRoNeS de Roses al Centre Cultural de Ca l’Anita

Associació Marones

Xerrada sobre la concepció, l’embaràs, el naixement, la rebuda i les primeres hores i anys de vida d’una persona

Associació Marones

Demà dissabte, 13 de juliol, l’Associació MaRoNeS organitza una xerrada que anirà a càrrec de la professional en Infermeria i Fisioteràpia del centre figuerenc Eix Vital, Núria Gironès.

Gironès, sota el títol ‘Improntes Natal’, tractarà del viatge de la concepció, l’embaràs, el naixement, la rebuda i les primeres hores i anys de vida que són moments importantíssims en la vida d’una persona. Depenent de com hagi sigut ens pot condicionar en la nostra manera de vincular-nos, en la nostra autoestima i en la nostra confiança al llarg de la nostre vida.

Es parlarà, per tant, de com reparar aquestes improntes natals i establir principis per tal de crear vincles familiars més sòlids i saludables i, en definitiva,  nens mes segurs.

Inici a les 12 hores amb l’entrada gratuïta

La xerrada s’iniciarà a les 12 del migdia, i tot i que l’entrada serà lliure es farà taquilla inversa per poder aportar un donatiu en funció de l’interès i la vàlua que hagi significat per a cadascú dels assistents.
Donatiu que es destinarà en poder organitzar més xerrades i realitzar més accions per par de l’Associació MaRoNeS de Roses.