Novena edició del Concurs de Pessebres i Arbres de Nadal de Roses

IX Concurs de Pessebres i Arbres de Nadal de Roses

Alguns dels arbres i pessebres presentats al VIII Concurs de Pessebres i Arbres de Nadal de Roses / Foto: Arxiu

Un any més l’Ajuntament de Roses obre una nova convocatòria, la novena, per participar al Concurs de Pessebres i Arbres de Nadal

IX Concurs de Pessebres i Arbres de Nadal de Roses
Alguns dels arbres i pessebres presentats al VIII Concurs de Pessebres i Arbres de Nadal de Roses / Foto: Arxiu

Per aquestes dates l’Ajuntament de Roses convida als ciutadans, amb una tradició de gairebé una dècada, a treure la seva creativitat per muntar un pessebre i un arbre de Nadal

Així, les persones interessades a participar en l’edició d’enguany, poden inscriure’s al Servei d’Atenció al Ciutadà (SAC) fins al proper 10 de desembre a les 14 hores.

El concurs arriba aquest Nadal a la seva novena edició permetent, un any més, que els veïns i veïnes del municipi puguin mostrar la seva capacitat creativa amb la confecció dels pessebres i arbres de Nadal típics d’aquestes dates. La tècnica i els materials emprats són de lliure elecció, tot i que es valoren especialment aspectes com l’ús de materials reciclables, així com els elements ornamentals realitzats pels mateixos concursants, l’originalitat i la complexitat en l’elaboració.
D’altra banda, no es valoraran els treballs que continguin plantes o substàncies protegides, com la molsa.

Les categories en què s’ha dividit la convocatòria d’aquest concurs “són les mateixes que anys anteriors, la Infantil que es per a nens i nenes de fins a 14 anys, la Juvenil, en la que poden participar joves de 14 a 30 anys, la d’Adults, que aniria entre els 30 i 65 anys, i per últim la de la Gent Gran, que és per els jubilats jubilades a partir dels 65 anys”, ha explicat el regidor de Cultura i Festes, Francesc Giner.

Poden participar les persones físiques empadronades a Roses i les entitats inscrites al Registre Municipal d’Entitats Ciutadanes.

El dimarts, 15 de desembre, serà el dia en que el jurat passarà a avaluar els pessebres i arbres per totes les llars inscrites.

Pel que fa als premis, el guanyador/a de la categoria infantil rebrà 100 euros i un passi d’entrada gratuïta per al PIN de Nadal, mentre que la resta de categories estan dotades de 100 euros i 5 entrades per a la Piscina Municipal. El veredicte del jurat es farà públic el dia 18 de desembre, a les 19 h, a la Sala d’Actes de l’Ajuntament.

Bases del concurs: