Obert el termini d’ofertes de treball del proper ‘Workshop’ de Roses

Workshop Roses

Workshop del 2013 a Roses / Foto: arxiu

‘Workshop’ de Roses és una activitat on l’oferta i la demanda de treball es posen sobre la taula per facilitar la contractació de joves per a la temporada d’estiu

Workshop Roses
Workshop del 2013 a Roses / Foto: arxiu

Els empresaris i vilatans interessats a participar en el ‘workshop’ que organitzaran properament els departaments de Joventut i de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Roses, poden presentar les seves butlletes d’inscripció al CAR de Roses fins al proper 16 de maig.
Amb aquesta activitat, el consistori vol facilitar la contractació de joves amb edats compreses entre els 16 i els 30 anys de cares a la propera temporada d’estiu, concentrant en un mateix espai i dia, oferta i demanda.

El format “workshop” consisteix en la realització d’una roda d’entrevistes, concentrades en un dia i un espai concrets, durant les quals els empresaris poden conèixer personalment als demandants de feina i parlar amb ells sobre les tasques a desenvolupar, la durada dels contractes i les condicions de les ofertes, així com copsar de primera mà quines persones poden reunir un millor perfil per als llocs de treball disponibles.

L’experiència ve avalada a Roses per l’èxit de les sessions organitzades durant les campanyes 2012 i 2013. El primer any, van participar en la convocatòria una setantena de joves que buscaven feina per a la temporada d’estiu, mentre que els llocs de treball ofertats van ser de 10. Per la seva banda, el passat estiu, es van rebre 129 currículums, i van ser coberts un total de 17 llocs de treball.

En els darrers dies, l’Ajuntament de Roses ha enviat circulars a empresaris i comerciants del municipi informant de la nova convocatòria. Els empresaris interessats a participar en aquesta iniciativa, poden adreçar-se al CAR Jove de Roses, ubicat al número 39 de la Gran Via Pau Casals (telèfon 972 15 08 88), on poden presentar les seves ofertes i necessitats de personal.

A partir del proper 19 de maig, els joves d’entre 16 i 30 anys interessats a optar a algun dels llocs de treball ofertats, podran presentar també el seu currículum a les instal·lacions del CAR. La sessió de workshop pròpiament dita, on es realitzarà el torn d’entrevistes, tindrà lloc el dia 30 de maig.