Inici Actualitat Oberta la vacunació a l’ABS de Roses per a persones entre els...

Oberta la vacunació a l’ABS de Roses per a persones entre els 40 i 44 anys

Les persones nascudes entre els anys 1977 i el 1981 ja poden demanar dia i hora per vacunar-se a http://vacunacovid.catsalut.gencat.cat

Les persones adscrites a l’ABS de Roses (que comprèn també els Centres d’Atenció Primària de Cadaqués i Castelló d’Empúries, i els Consultoris Locals d’Empuriabrava, Palau-saverdera i Pau) en la franja d’edat entre 40 i 44 anys rebran un missatge SMS en les properes setmanes que les redirigirà a la web http://vacunacovid.catsalut.gencat.cat per escollir hora, dia i lloc de vacunació. 

La vacunació contra la COVID-19 té com a finalitat arribar a la immunitat de grup, fonamental per minimitzar els efectes de la pandèmia; quan una part de la població ja té els anticossos proporcionats per la vacuna, el virus queda bloquejat, baixa la seva propagació i els contagis es redueixen fins a un nombre residual.  

Avui en dia, la vacuna contra la COVID-19 és la principal eina per fer front a la pandèmia, sense oblidar mesures com ara la distància de seguretat, la rentada de mans, la mascareta i la ventilació d’espais tancats. 

L’objectiu de la campanya de vacunació és arribar a tota la ciutadania amb la finalitat de protegir-la i immunitzar-la contra la COVID-19. En funció del risc d’agafar i transmetre la COVID-19 o de l’impacte econòmic que tenen dins la societat es prioritzen determinats col·lectius a l’hora de vacunar-los. 

Hi haurà vacunes per tothom, solament has d’esperar el teu torn.

Vacuna’t per formar part de la solució!

Exit mobile version