Suquet de peix de Rose

Obertes les inscripcions per participar a la LXXX Travessia de Natació de la Festa Major de Roses

La Travessia de Natació al Port de Roses de la Festa Major de Roses arriba enguany a la seva 80ª edició

Festa Major de Roses 2016D’aquí tot just 14 dies arriba un dels esdeveniments esportius amb més tradició de la Festa Major de Roses. Es tracta de la Travessia de Natació, que enguany celebra la seva 80ª edició.

Vuitanta anys en els que els recorreguts han anat variant, però que enguany, i com en els dos darrers anys, els participants sortiran de i arribaran a la platja de La Punta, pels més nostàlgics, la platja de La Perola, i tots els interessats en participar ja poden, des d’ahir, 1 d’agost, fer la seva inscripció.

Una inscripció que es realitza exclusivament online d manera anticipada fins al 13 d’agost, que serà l’últim dia en el que s’admetran nedadors, ja que serà l’últim dia de Festa Major, el 15, quan se celebrarà la Travessia. Dia en el que els nedadors han de seguir el següent horari:

  • Entre 8:00 i 9:00* – Repartiment de xips de la travessia llarga i de la curta
  • 09:30* – Sortida de la travessia curta
  • 10:00* – Sortida de la travessia llarga
  • 11:00* – Repartiment de trofeus

La Travessia curta consta d’un recorregut de 750 metres, i la llarga de 1.500.
Les categories estan descrites al reglament que trobareu adjunt al peu d’aquesta notícia, i que són la Juvenil A i B, Màsters A i B i Veterans.

Cal destacar que la normativa obliga a nedar amb el casquet que facilitarà el GEN Roses el dia de les inscripcions, destacant que no es poden fer servir banyadors que cobreixin tota l’extremitat o neoprens.

*Horaris aproximats, sota el criteri de l’organització i sense possibilitat de reclamacions. Es compliran en mesura de les possibilitats.