Obertes les inscripcions a Roses per a l’Esquiada Jove 2023

Les inscripcions ja es poden realitzar a les instal·lacions del CAR Jove de Roses i romandran obertes fins exhaurir les places

L’Àrea de Joventut de Roses ofereix enguany dins la seva programació +18 destinada a joves d’entre 18 i 29 anys, gaudir d’un dia d’esquí a les pistes de La Molina. La jornada tindrà lloc el proper dissabte 4 de febrer, comptarà amb transport amb bus gratuït i totes les persones participants podran beneficiar-se d’un forfet a preu més econòmic.

La regidora de Joventut, VeroMedina, ha afirmat que “comencem l’any amb moltes energies i amb la voluntat que tot el col·lectiu juvenil de Roses pugui participar de totes les activitats que proposem des de l’Àrea de Joventut”, i ha assenyalat que “aquesta sortida donarà resposta a la demanda dels joves de més de 18 anys i, per tant, d’aquí a uns mesos també oferirem la tradicional sortida a Port Aventura pels joves fins a 18 anys, escoltant d’aquesta manera les inquietuds de tot el nostre jovent”.

Les inscripcions per apuntar-se a l’activitat ja es poden realitzar a les instal·lacions del CAR Jove de Roses. Romandran obertes fins exhaurir les places.

Exit mobile version