Obertes les inscripcions de la XIII Cursa de la Dona de Roses

XIII Cursa de la Dona de Roses

El Club Atletisme Roses i la Fundació Roses Contra el Càncer ja han obert les inscripcions per participar a l’edició especial de la 13ª Cursa de la Dona

Les inscripcions s’han de fer per internet a través de la web de la Fundació Roses Contra el Càncer.

Cal destacar que enguany els participants no disputaran la cursa simultàniament, ja que per evitar aglomeracions de gent l’organització ha decidit que els atletes la puguin córrer entre el 26 de setembre i el 4 d’octubre.
Per  això, hi haurà un recorregut marcat i senyalitzat “per tot el passeig marítim que sortirà justament on és el Tren Turístic i que anirà fins al far de l’espigó de Santa Margarida, que és el meitat de recorregut de la cursa, 2,5 km, per tot seguit agafar un altre cop el passeig marítim fins a la línia d’arribada, que estarà situada i senyalitzada a tocar la plaça Catalunya durant els 9 dies en els que es podrà fer la Cursa de la Dona”, ha explicat el president del Club Atletisme Roses, Pere Sastre.

Un recorregut que passa exclusivament pel passeig marítim “perquè és el lloc idoni en quant a la seguretat dels participants, ja que no hauran de córrer en cap moment per on hi ha trànsit rodat de vehicles”, ha afirmat Sastre.

Cal assenyalar que la cursa es pot fer de manera individual o en grups reduïts (consultar el protocol de seguretat de la pandèmia en el moment de disputar-se la cursa). Durant el recorregut és important mantenir les distàncies de seguretat i portar mascareta en el cas que es faci caminant.

Donatiu i recollida de samarretes

En el moment d’inscriure’s s’haurà de fer un donatiu de 10€, amb el qual es rebrà un comprovant que dona dret a rebre la samarreta de la Cursa de la Dona.
Amb aquest comprovant s’ha de dirigir a la seu de la Fundació Roses Contra el Càncer (C/Pescadors, 13)  per recollir la samarreta, la qual, per seguir el protocol de seguretat de la Covid-19 s’han establert uns dies i horaris:

  • Dilluns, dimarts i divendres de 9 a 13 hores
  • Dimarts, dimecres i dijous de 15 a 18.30 hores

Durant la recollida de les samarretes s’han de respectar les mesures de seguretat, higiene i distanciació social.
La samarreta no es podrà emprovar, per això consulteu a la web de la inscripció les mides de les samarretes per tal de saber la talla que us convé.
Destacar que una persona pot recollir varies samarretes presentant els respectius comprovants de la inscripció.