Fira de la Rosa de Roses

Obertes les inscripcions de les activitats de primavera i estiu del CAR Jove

Dins la programació de primavera del CAR Jove de Roses es manté l’excursió anual a Port Aventura, que enguany es realitzarà el dissabte 13 de maig

Aquesta temporada la programació d’activitats del CAR Jove de Roses oferirà tallers d’iniciació al rocòdrom, de TikTok dance, de grafiti, de breakdance, de manualitats… a més de dos formacions per a la incorporació al món laboral i una excursió a Port Aventura. A l’estiu, tornen les propostes de lleure Estiu Jove i Aventura Jove, que es duran a terme els mesos de juliol i agost. Les inscripcions als casals d’estiu s’obren avui, dimarts 11 d’abril; a l’excursió a Port Aventura dijous 13 d’abril; i a les activitats i tallers de primavera al CAR, el proper dilluns 17 d’abril.

Tallers i activitats de primavera

El taller d’iniciació al Rocòdrom es durà a terme a la Pista Polivalent els dijous a la tarda i estarà dinamitzat per l’empresa especialitzada ‘El Xerpa del Montgrí’. El taller de Tik Tok estarà impartit per Gabriela Martin de l’Escola de dansa de Roses i permetrà als participants aprendre les coreografies de moda d’aquesta popular xarxa social. Per la seva part, els tallers de grafiti, de Breakdance i de Creative diy (manualitats) estaran dinamitzats per l’equip de personal de Joventut, mentre que es continua oferint els espais D-JOK i ping-pong, autogestionats pels i les joves, el Club de Lectura dels dimecres i la tarda Jove dels dissabtes.

Dins la programació de primavera es manté l’excursió anual a Port Aventura, que enguany es realitzarà el dissabte 13 de maig. Està adreçada a nois i noies a partir de 12 anys i les inscripcions s’inicien dijous 13 d’abril. Per últim, i dins del programa ‘Anem per feina’ destinat a la contractació juvenil per cobrir vacants laborals durant la temporada d’estiu al municipi, es realitzaran dos tallers formatius sobre com fer un currículum i com buscar feina a la nostra zona.

Les inscripcions (Excursió Port Aventura 13 d’abril, tallers i activitats 17 d’abril) es realitzaran presencialment al CAR Jove o bé per telèfon al 972 15 08 88.

Estiu Jove i Aventura Jove

A partir d’avui, 11 d’abril, s’obren les inscripcions per participar en els casals d’estiu que organitza l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Roses: Estiu Jove i Aventura Jove. Es realitzaran al llarg de tot juliol i agost, estan destinades a joves nascuts entre 2007 i 2010 i tenen lloc als matins, de 9 a 13 hores.

L’Estiu Jove es realitza al Car Jove de Roses i centra les seves activitats de lleure en tallers, manualitats, sortides, excursions, gimcanes, entre d’altres, mentre que l’Aventura Jove, proposa activitats de caire més esportiu i enfocades a les possibilitats que ofereix el territori, amb activitats d’aventura en el medi natural.

Les inscripcions als casals d’estiu s’han obert avui, dimarts 11 d’abril, i es poden fer per Internet, les 24 h, a l’adreça web: inscripcions.roses.cat.

Podeu consultar tota la informació detallada de tallers i casals en el document ADJUNT.